Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misli na ptice

Ed Sheeran promijenio lokaciju za koncert, a razlog će vas iznenaditi

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.03.2018.
u 10:59

Umjesto u zračnoj luci Essen/Muelheim koncert će održati u Dusseldorfu jer je na području oko Essena više je ugroženih ptičjih vrsta među kojima su i malene poljske ševe.

Britanska pop zvijezda Ed Sheeran neće održati koncert u zračnoj luci Essen/Muelheim na zapadu Njemačke 22. srpnja zbog ugroženih ptica kojima je u blizini stanište, objavio je organizator FKP Scorpio.

Koncert će se umjesto toga održati u Dusseldorfu. Na području oko Essena više je ugroženih ptičjih vrsta među kojima su i malene poljske ševe.

Ed Sheeran će koncert održati u novom izložbenom prostoru u Dusseldorfu pred oko 80.000 gledatelja. Organizatori su potvrdili da će karte vrijediti za novu lokaciju koncerta.

Lokacija u Essenu bila je problematična zbog još jednog razloga: snimke iz zraka otkrile su 103 moguća eksplozivna ostatka iz Drugog svjetskog rata koje bi trebalo pregledati kako bi se utvrdilo postoji li opasnost od detonacija. 

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije