Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU DIJETE

Naša lijepa glumica vješto skriva zaručnika! Konačno objavili fotku nakon dugo vremena

Foto: Instagram screenshot
1/8
19.09.2020.
u 09:00

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard u travnju je rodila prvo dijete, djevojčicu Stellu.

Zvijezda serije "Stella" i "Čista ljubav" 29-godišnja glumica i pjevačica Sementa Rajhard privatni život drži daleko od očiju javnosti. Nemamo ju često prilike vidjeti u društvu dugogodišnjeg zaručnika Vanje Brundule, kojem je rodila kći Stellu u travnju ove godine, ali sudeći prema objavama

Ipak, Sementa je odlučila fanove počastiti rijetkom obiteljskom fotografijom na kojoj je i Vanja pa je tako sa Zlatnog rata, najpoznatije plaže na otoku Braču.

Foto: Instagram screenshot

Ime za kćer odabrali su po seriji koja je proslavila Sementu. Iako su planirali da otac bude prisutan u rađaonici za vrijeme rođenja djevojčice, to tada nije bilo moguće zbog epidemije koronavirusa. Glumica se uoči poroda na Instagramu pratiteljima požalila kako ju je strah kako će sve izdržati sama.

1/9

"Brinemo se oko odlaska na zadnje preglede koji su nam bitni, tko će biti tamo.. i da li će nam se termin otkazati, da li su liječnici zdravi..kao i pacijentice.. brinemo se i oko odlaska u bolnicu taj dan. Brinemo se jer tata ne može s nama unutra ni u hodnik prije ni nakon što nam dođe princeza, nona, baka, dede, teta niti dva ujaka neće smjeti ući sa širokim osmjesima, balonima i bombonjerom da nas vide..bit ćemo same", požalila se Sementa na društvenim mrežama.

 

 

Komentara 2

SA
sani1
10:17 19.09.2020.

Vijest dana

Avatar mikioni
mikioni
09:47 19.09.2020.

ova vijest ce umnogome utjecati na dalji tok moga zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije