Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BISTE LI PROBALI?

Nakon što je skuhala čips i pizzu u mikrovalnoj, Renata je otkrila i svoj recept za kavu

Foto: Screenshot/YouTube
1/6
04.05.2021.
u 18:00

Brođanka Renata Šapina stekavši popularnost u showu "Ljubav je na selu" gradi karijeru na YouTubeu.

Nakon što nije uspjela osvojiti srce farmera Zorana Stričevića u showu "Ljubav je na selu", Brođanka Renata Šapina ne planira se zaustaviti samo na popularnosti koju je stekla u emisiji. Naime, aktivna je na društvenim mrežama gdje za fanove priprema jednostavne recepte, a objavljuje ih na TikToku te YouTubeu.

U prijašnjim videima objasnila je kako napraviti kuhani čips i pizzu iz šalice u mikrovalnoj, a sada je na red došla i njezina omiljena instant kava s cimetom, a prilikom snimanja dogodila joj se mala nezgoda. Naime, kamera je skliznula tijekom završne pripreme kave.

Podsjetimo, kada se predstavljala, privukla je mnogo pozornosti svojim izjavama. – Ja kao da nemam 47 godina, kao da imam 15, 20. Tako se osjećam, tako i živim. Inače, u životu ništa ne radim. Volim sve što vole mladi: izlazim, ispijam kave, šopingiram... Nemam nikakav hobi. Ništa stvarno ne radim; takav mi je cijeli život i baš mi je dobro – kazala je.

Renata dolazi iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu, a priznala je da ne zna držati ni metlu u ruci. Sve to naišlo je na negativne komentare gledatelja koji su joj se izrugivali, a ona je odlučila svemu stati na kraj.

Videoporukom na TikToku i Instagramu obratila se svojim hejterima i poručila: "Dragi moji dušmani, uskoro ćete doznati od čega Renata živi, ali neće vam biti drago, ne, ne", rekla je i poslala pusu svima koji je kritiziraju. Kasnije je objavila još jedan video u kojemu citira kontroverznu srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu. "Ja nikad za sebe nisam rekla da sam diva, ali sad ću reći. Ja jesam diva", poručila je hejterima Renata. Inače, Renata je gledateljima poznata još iz šeste sezone gdje se borila za naklonost Gorana Žige.

Ljubav je pokušala potražiti u još jednom showu – "Ženim sina". U tom showu pokušala je osvojiti Igora Bjeloševića, ali nikako nije nalazila zajednički jezik s njegovom mamom Maricom.

VIDEO Vinko Ćemeraš odgovorio je na pitanja Večernjakove desetke

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
18:18 04.05.2021.

Ista Penelopea

DA
Daniel05041986
20:19 04.05.2021.

Nema 47 godina tu je u pravu, ima 67

17
175damirgaletovic
20:04 04.05.2021.

Skuhala u mikrovalnoj? Kuha se u vodi, novinaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije