Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila fanove

Nakon skandaloznih tračeva o suprugu, glumica drastično promijenila imidž

Foto: Profimedia
1/7
25.09.2019.
u 20:50

Velika je vjerojatnost da se priprema za neku ulogu, no neki misle kako je to možda odgovor na sve tračeve koji ovih dana kruže o njezinom suprugu Ashtonu Kutcheru.

Glumica Mila Kunis drastično je promijenila stil i zabrinula obožavatelje. Mila je godinama njegovala isti 'look', duga tamna kosa bila je njezin zaštitni znak, a sada je obavljala shopping u casual izdanju s plavom kosom i tirkiznim vrhovima.

Fanovi tvrde da izgleda neprepoznatljivo, a počela su i nagađanja zašto se glumica odlučila na takvu promjenu.

Velika je vjerojatnost da se priprema za neku ulogu, no neki misle kako je to možda odgovor na sve tračeve koji ovih dana kruže o njezinom suprugu Ashtonu Kutcheru.

Naime, njegova bivša, Demi Moore u svojoj je biografiji otkrila prljave detalje iz braka s glumcem, pa mnogi misle da se Kunis tako obračunava s onim što je Ashtonova bivša napisala.

Pogledajte koji su glumci ugrozili svoje zdravlje zbog uloge:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije