Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je 15

Slavna glumica otkrila: 'Silovao me i platio mojoj mami 500 dolara da šuti'

Foto: Profimedia
1/5
23.09.2019.
u 20:39

Demi Moore nedavno je obznanila da je u braku s Ashtonom Kutcherom pristala na seks utroje, a sada šokira novim priznanjem.

Još jedna šokantna epizoda iz života Demi Moore isplivala je na površinu nakon što je u "Good Morning America" s Diane Sawyer prošla detalje svojih novoobjavljenih memoara "Inside Out", piše Fox News.

Glumica je knjigu posvetila svojim trima kćerima i problematičnoj majci koja je preminula 1998. godine, a u njoj iznosi potresnu priču o tome kako ju je jedan muškarac silovao kad je imala 15 godina, a onda je njezinoj majci platio 500 dolara kako bi šutila o tome.

Prema ispovijesti glumice, odnos se dogodio jedne večeri kad se vratila kući gdje su je čekali majka i stariji muškarac. Nakon što ju je silovao, Moore govori da ju je čovjek pitao kako se osjeća nakon što ju je prokurvala vlastita majka za 500 dolara.

- U svom srcu duboko mislim da to nije bila izravna transakcija, iako mu je dozvolila da mi naudi - rekla je Moore novinarki koja ju je upuitala osjeća li se kao da ju je majka prodala. Glumičino odrastanje bilo je daleko od idealnog; oba roditelja bili su alkoholičari, a obitelj se često selila diljem zemlje jer su stalno bili u dugovima.

Kad je imala 12 godina njezina majka je prvi put probala počiniti samoubojstvo.

- Sjećam se da sam probala svojim malim dječjim prstićima iskopati pilule iz njezinih usta - piše Moore u knjizi, a u emisiji je podijelila kako je njezina majka puno puta pokušala počiniti samoubojstvo te da je čovjek kojeg je smatrala ocem, nije bio njezin biološki otac. Nakon rastave roditelja, Moore je otišla živjeti s majkom koja ju je odvlačila u barove kako bi privukla muškarce. Glumica je odustala od srednje škole i napustila dom te upravo u tom razdoblju je odlučila otići na niz audicija, bez obzira što nikad nije imala formalnu obrazovanje glumice.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
21:51 23.09.2019.

Ima li koja nesilovana. Dosadni ste više.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
21:23 23.09.2019.

Koliko li je samo onih koji su ljubomorni na život poznatih zvijezda ne znajući kakav su oni život imali ili kakav im je život iza svog tog glamura. Male stvari su one koje puno znače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije