Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE ISPRIČALA

Potpuno gola! Glumica progovorila o drogiranju, silovanju i propalim brakovima

Foto: All Action/Press Association/PIXSELL
1/9
13.09.2019.
u 11:15

Upravo je ovih dana glumica najavila i skori izlazak njezine knjige, memoara pod nazivom 'Inside Out' u kojoj otvoreno progovara o detaljima iz privatnog života koji nisu bili poznati do sada.

Razgolitila se još jedna popularna Hollywoodska glumica!

Ovog je puta riječ o 56-godišnjoj Demi Moore, a naslovnica koju ova ljepotica krasi pripada časopisu Harper's Bazaar. Fotografiju koja oduzima dah, kako tvrde njezini pratitelji, podijelila je na svom Instagram profilu. U sjedećem položaju, Demi na sebi samo dijamantnu narukvicu i predimenzionirani rozi šešir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

Moore je već jednom gola pozirala za ugledni časopis 'Vanity Fair', i to 1991. godine u sedmom mjesecu trudnoće. U nadi da će se ponoviti uspjeh iz kolovoza 1991., fotografkinja Annie Leibovitz nagovorila ju je na još jednu naslovnicu koja je izašla točno godinu dana kasnije. Na drugoj naslovnici Demi je bila prekrivena bojom tako da je izgledala kao da ima odijelo. Prema podacima ABC-a, izdanje je prodano u 541.944 primjeraka. Ostalih 11 izdanja te godine u prosjeku je prodano 332.108 primjeraka.

Upravo je ovih dana glumica najavila i skori izlazak njezine knjige, memoara pod nazivom 'Inside Out' u kojoj otvoreno progovara o detaljima iz privatnog života koji nisu bili poznati do sada. Tako se glumica otvorila o svome djetinjstvu, propalim brakovima s glumcima Ashton Kutcherom i Bruce Willisom te o zlouporabi droga. Što se više približava objava njezine knjige, Moore je za The New York Times otkrila da je u 56. godini bila i željna napokon dopustiti publici da je vidi onakvu kakva sebe vidi, bez maski.

Jedan od dijelova iz knjige govori i o njezinom ocu, Dannyju Guynesu, s kojim je spasila majku od pokušaja samoubojstva, kojih je kroz godine imala više. Ubrzo je saznala i da joj on zapravo da joj nije bio biološki otac. Pisala je i o tome da je bila silovana s 15 godina i kako je otišla iz kuće samo dan nakon 16. rođendana, a samo dvije godine kasnije udala se prvi put.

S Willisom ima tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulah. U knjizi navodi da je Bruce bio podijeljen oko njezinog rada za koji je smatrao da joj oduzima vrijeme od obitelji, a izrazio je i nesigurnost oko toga želi li se vjenčati. Iako je u samo šest godina imala čak tri vrlo uspješna filma - Duh, Nemoralna ponuda i Malo dobrih ljudi - progovorila je i o problemu nejednakosti muškaraca i žena u filmskoj industriji.

Foto: Lucy/Press Association/PIXSELL

- Postala je filmska zvijezda u vrijeme u kojem se žene nisu prirodno uklopile u sustav - izjavila je njezina prijateljica, Gwyneth Paltrow. - Ona je zaista bila prva osoba koja se borila za jednakost plaća i dobila je, ali stvarno je pretrpjela i negativan učinak toga. Svi smo od nje sigurno imali koristi - objasnila je.

Veza s Ashtonom Kutcherom koju je imala od 2003. godine potaknula je pisanje tabloida zbog 15 godina razlike između njih. Priznaje da joj je to odgovaralo upravo jer se zbog njega osjećala da proživljava mladost koju nije imala priliku iskusiti kad je bila mlađa. Ostala je trudna, ali djevojčicu koju su htjeli nazvati Chaplin Ray, Moore je izgubila u šestom mjesecu trudnoće.

Foto: Graylock/Press Association/PIXSELL-Reuters/PIXSELL

O detaljima kako je propadala nakon toga, počela se drogirati i koristiti lijekove te piti, ali i kako se uzdigla, njezini obožavatelji i svi zainteresirani za život poznate glumice moći će pročitati u knjizi koja bi trebala izaći 24. rujna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije