Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skoro stigao do milijuna

Nakon dugo vremena u 'Milijunašu' je otvoreno pitanje za pola milijuna kuna, znate li odgovor na ovo pitanje

Foto: HRT
1/5
24.02.2022.
u 21:21

Josip Paškov iz Čilipa nakon dugo vremena je u ovom kvizu otvorio pitanje za 500 tisuća kuna i kako nije bio siguran u odgovor odustao je.

Josip Paškov iz Čilipa večeras je u kvizu "Tko želi biti milijunaš?" nastavio svoju igru iz prošlog tjedna i tako mu je dobro krenulo da se voditelj Tarik Filipović  ponadao kako će se nakon dugo vremena otvoriti pitanje za milijun kuna. 

Josip je večeras emisiju otvorio odlično i prvo pitanje koje mu je Tarik pročitao je glasilo: U kojem je mjesecu 1959. "umrla glazba"? Ponuđeni odgovori su glasili; u veljači, u svibnju, u kolovozu ili u studenom. Natjecatelj je zatražio pomoć znalaca koji su mu sugerirali veljaču kao točan odgovor i to je bilo točno i osvojio je 125 tisuća kuna. Do milijuna su mu ostala tri pitanja i džoker pola - pola,  a pitanje za 250 tisuća kuna je bilo sportsko. Koji nogometaš na svom kontu ima više pogodaka nego službenih nastupa za svoju reprezentaciju, a natjecatelj je ove odgovore imao ponuđene: Marco van Basten, Gersd Muller, Pele i Ferenc Puskas.

Uzeo je džoker pola - pola i ostali su odgovori Gerd Muller i Pele i odlučio je ne odustati  iako nije bio sasvim siguran i ponudio je Gerda Mullera kao točan odgovor i dobro je učinio jer mu je ovaj odgovor donio 250 tisuća kuna. Zahvaljujući ovom potezu u emisiji je nakon dugo vremena otvoreno i pitanje za pola milijuna kuna Sjeverni pol kojega planeta krasi golema tajanstvena oluja u obliku pravilnog šesterokuta, glasilo je pitanje za 500 tisuća kuna. Odgovori su bili: Jupiter, Saturn, Uran i Merkur i na ovom pitanju je Josip odlučio kako će odustati od nastavka igre. Rekao je kako bi njegov odgovor bio Merkur, a točan je odgovor Saturn. 

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije