Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi projekt

Nakon 15 godina vraća se legendarna ekipa Večernje škole, ljudi oduševljeni: 'Je li ovo san?'

Foto: Facebook
1/6
09.01.2023.
u 12:11

"Hoće li vas biti opet i na televiziji?" pitali su se neki, no ekipa do sada nije otkrila nikakve detalje o projektu. Prema najavi, na "Posljednjoj večernjoj turneji" trebali bi sudjelovati Željko Pervan, Zlatan Zuhrić, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim i Damir Folnegović.

Dva mjeseca nakon što je fotografija okupljenih članova popularne Večernje škole osvanula na društvenim mrežama, za sve ljubitelje ovog humorističnog showa uslijedilo je još jedno iznenađenje. Naime, na Facebook stranici ''Pervanov dnevnik'' objavljena je najava ''Posljednje večernje turneje'' i oduševila mnogobrojne fanove Večernje škole. 

"Je li ovo san? Nek me netko uštipne", "Lajkam te Bože", "Gdje su karte?" nizali su se komentari. "Hoće li vas biti opet i na televiziji?", pitali su se neki, no ekipa do sada nije otkrila takve detalje. Prema najavi, na "Posljednjoj večernjoj turneji" trebali bi sudjelovati Željko Pervan, Zlatan Zuhrić, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim i Damir Folnegović, a nekoliko dana ranije objavili su i datume svoje turneje. Na turneju kreću 11. veljače iz Slavonskog Broda, 18. veljače su u Čakovcu, a 25. veljače u u Vukovaru.  

Da se nešto sprema, moglo se naslutiti još u studenome kada je Folnegović na svom Facebooku objavio fotografiju na kojoj poziraju zajedno. "Evo, ponovo na okupu stari školarci i profesor Večernje škole", stajalo je u opisu fotografije. 

Večernja škola humoristični je show Željka Pervana koji se bazirao na improvizaciji. U početku je emitiran na OTV-u, a kasnije je prešao na HRT. Prikazivala se tjedno. Godine 2007. Večernja škola je prešla na Novu TV i počela se prikazivati uživo svakoga dana. Njeno novo ime bilo je Večernja škola – praksa. U jesen 2007. Večernja se škola počela emitirati samo srijedom, pod nazivom Večernja škola – EU. Večernja škola je i dandanas veoma popularna na prostoru bivše Jugoslavije, čemu svjedoče i brojne epizode Večernje Škole koje na YouTubeu imaju i više od 300.000 pogleda. Emisija se emitirala od 1995. do 2008. godine. 

Originalnu postavu Večernje škole iz 1995. sačinjavali su Željko Pervan, Zlatan Zuhrić, Mladen Horvat, Đuro Utješanović i Ahmed El Rahim.

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Ključne riječi

Komentara 7

PO
poluvodič
13:04 09.01.2023.

Pervan je jedini komičar u Hrv kojeg priznam.

Avatar Cantor
Cantor
13:03 09.01.2023.

Toliko godina imaju a opet ništa ne znaju pa moraju ponovno u školu...

Avatar Dr Evil
Dr Evil
16:29 10.01.2023.

A di je Škoro?!? Sad čovjek ima više vremena, kako ste to zamislili bez njega?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije