Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine im ne smetaju

Najseksi djedica uskoro će postati tata, dijete čeka s manekenkom kojoj bi mogao biti otac

Foto: Instagram
1/3
19.05.2020.
u 09:04

Inače, ovog osebujnog Talijana samo na Instagramu prati više od 15.6 milijuna ljudi. Ovisan je o teretani i ženama, a prošlo je ljeto zbog zabave na jahti izazvao bijes svojih pratitelja.

Najseksi djedica na svijetu, talijanski bogataš Gianluca Vacchi (52) nedavno je na društvenim mrežama otkrio kako sa svojom 27 godina mlađom partnericom Sharon Fonseca čeka prvo zajedničko dijete. Budući roditelji neizmjerno se vesele dječaku, a to su dokazale i njihove zajedničke fotografije koje su snimljene nekoliko mjeseci prije dolaska prinove na svijet. – Nas četvero uživamo – napisao je Vacchi uz fotografiju sa svojom trudnom partnericom i njihovim psom i otkrio fanovima da se nalaze u Bologni. Objava je oduševila mnogobrojne pratitelje koji su ovom paru poželjeli sve najbolje u roditeljskoj ulozi u kojoj će se uskoro ostvariti.

1/3

Inače, ovog osebujnog Talijana samo na Instagramu prati više od 15.6 milijuna ljudi. Ovisan je o teretani i ženama, a prošlo je ljeto zbog zabave na jahti izazvao bijes svojih pratitelja. Naime, Vacchi je na Instagramu objavio video na kojem manekenke odjevene u badiće udara po stražnjicama, što je razbjesnilo mnoge. "Ovo je ponižavajuće", "Tužan trenutak" i "Ne poštuješ žene", komentirali su neki pratitelji, dok su se drugi zapitali što njegova djevojka Sharon Fonseca misli o takvom ponašanju i je li ona odobrila taj video.

Inače, dječak kojeg očekuje s gotovo tri desetljeća mlađom manekenkom Vacchiju će biti drugo dijete. U vezi s bivšom partnericom 2002. godine dobio je kći Ginveru Mavillu.

Seksi djedica, koji je nadimak dobio zbog prosjede kose i brade, kao što je moguće vidjeti na fotografijama veliki je obožavatelj tetovaža koje krase njegovo nabildano tijelo, a u njegovu životu, barem do sada, bile su hrpe djevojaka u bikinijima, o čemu svjedoče i fotografije na društvenim mrežama. Živi životom u kojem su mu svakodnevica privatni mlazni avioni, luksuzne jahte, moderni stanovi, luksuz pršti. U “pravom” životu, prijatelji su mu svjetski slavni ljudi, razvikane svjetske zvijezde poput Cristiana Ronalda, Cristiana Vierija, Zaca Efrona, vlasnika tvrtke ToyWatch čiji sat nosi i – Michelle Obama... Čovjek doista živi – novi život koji će zasigurno uvelike promijeniti dolazak sina na svijet.

Komentara 1

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
11:28 19.05.2020.

"Djedica" sa 52 godine? Rekao bih da je to "malo" prezloban komentar u ovo vrijeme kad je prosjecan vijek ljudi 80-ak godina. Za mnogim zenama u tim godinama se okrecu glave, a iako nisam strucnjak za muskarce usudio bih se konstatirati da ni ovaj "djedica" nije za baciti! Uostalom, siguran sam da bi mnogi 20-godisnjaci mijenjali svoju djevojku za njegovu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije