Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav iz gimnazije

Otkrivene sretne vijesti! Zbog njega je napustila Hrvatsku, a sada mu je ostvarila i najveću životnu želju

Foto: Instagram
1/6
19.05.2020.
u 08:00

Naš proslavljeni rukometaš Domagoj Duvnjak i supruga Lucija zaljubljeni su još od školskih dana. Njihova ljubavna priča jedna je od najdugovječnijih na domaćoj rukometnoj sceni.

Iako svoj život godinama nastoji čuvati podalje od javnosti, Domagoj Duvnjak sreću koja ga je obuzela proteklih dana nije mogao sakriti. Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i igrač njemačkog kluba THW Kiel mnoge je iznenadio objavom na društvenim mrežama kojom je svima dao do znanja da je postao otac. Krajem prošlog tjedna njegova samozatajna supruga Lucija na svijet je donijela dječaka kojem su novopečeni roditelji nadjenuli ime Šime.

1/6

– 14. 5. 2020. Šime – tek je kratko napisao Duvnjak uz fotografiju na Instagramu na kojoj ga za ruku drži njegov maleni nasljednik i brojne pratitelje ostavio u čudu s obzirom na to da je malo tko znao da Domagoj sa svojom ljubavi iz srednjoškolskih dana Lucijom Žulj očekuje prinovu. Ispod objave odmah su se zaredale čestitke, a sve najbolje novopečenim roditeljima, među ostalima, poželjeli su i Tarik Filipović, Marin Čilić, Domagoj Vida te Ivan Klasnić.

Foto: Instagram screenshot

Počelo je kao prijateljstvo
Domagoj i Lucija bračne su zavjete u tajnosti izmijenili u listopadu prošle godine, a sve detalje slavlja uspjeli su zadržati u najužem krugu obitelji i prijatelja. Upoznali su se u Đakovu tijekom gimnazijskih dana i od tada su nerazdvojni. – Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću – otkrio je svojedobno Domagoj u jednom od rijetkih intervjua u kojem je progovorio o privatnom životu.

Atraktivna brineta zaraznog osmijeha, koja se inače može pohvaliti i diplomom socijalne radnice, Domagoja prati na gotovo svakoj utakmici, no unatoč tome o njoj se u javnosti jako malo zna. Oboje vješto čuvaju svoju privatnost, a zasigurno je i to jedan od čimbenika njihove ljubavi, jednoj od najdugovječnijih na domaćoj rukometnoj sceni.

Foto: Instagram screenshot

Obitelj je najvažnija
U početku su svoj odnos održavali na daljinu, a nakon što je Duvnjak 2009. potpisao za Hamburg, Lucija je napustila Hrvatsku i iz Đakova se preselila u Njemačku u kojoj je počela novi život. Ubrzo nakon što su počeli živjeti zajedno stasiti Slavonac kazao je da ne može zamisliti život bez Lucije, a već je i tada najavio da će je i zaprositi kada za to dođe vrijeme. Deset godina kasnije obećano je i učinio, pred Luciju je kleknuo i odveo je pred oltar te s njom nastavio živjeti skladan bračni život daleko od rodne Slavonije. Kad ih ulovi nostalgija, u Njemačkoj se druže s kumovima Blaženkom i Nikolinom Lacković te Domagojevom sestrom Ivom koja je udana za bivšeg rukometnog reprezentativca Marka Kopljara s kojim ima 4,5-godišnjeg sina Antu.

Za razliku od žena nogometaša, supruge naših rukometaša ne vole se previše eksponirati. Zaziru od svjetla reflektora, javnih događanja, a većina njih i od društvenih mreža, no naši rukometaši ne mogu odoljeti da se s vremena na vrijeme ne pohvale svojim ljepoticama iz sjene koje im, uz obitelj, pružaju bezuvjetnu podršku. – Obitelj je najvažnija i uvijek mora biti na prvome mjestu. Naposljetku, imaš je cijeli život, a karijera dođe i prođe – kazao je nedavno Duvnjak, za kojeg će ubuduće osim Lucije navijati i maleni Šime. Jednog dana zasigurno će biti ponosan na sve očeve uspjehe i medalje, a, tko zna, možda kad odraste i krene njegovim stopama.

Komentara 2

ZA
zagabria5
08:15 19.05.2020.

Uvijek me iznova začudi kako se te ženske ne zaljube u vatrogasca nego eto baš u nogometaša sa dobrim kontom. Dobar kućni odgoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije