Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek posebna

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu danas su se svi okretali za Oljom Vori

Zagreb: Olja Vori u šetnji gradom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
05.09.2020.
u 17:00

Obzirom da je haljina izuzetno upečatljiva, od modnih je detalja odabraala samo jednostavnu bijelu torbicu, kakve su hit ove sezone. Kosu je svezala u rep, a na nogama je imala odlične zelene sandale

Olja Vori često je na listama najbolje odjevenih Hrvatica, a dosad je nebrojeno puta dokazala da prati trendove, ali ih zna i sjajno ukomponirati u vlastiti modni stil.
Tako je bilo i ove subote kada je Cvjetnim trgom u Zagrebu prošetala u efektnoj pink haljini sa zanimljivim predimenzioniranim rukavima i visokim prorezom.
Obzirom da je haljina izuzetno upečatljiva, od modnih je detalja odabrala samo jednostavnu bijelu torbicu, kakve su hit ove sezone.
Kosu je svezala u rep, a na nogama je imala odlične zelene sandale.
Iako su mišljenja o modi često podijeljena, činjenica je da su se mnogi okretali za atraktivnom Oljom.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
Hejterkojimrzisve
20:27 05.09.2020.

Igore, pokazi zeni malo ljubavi, jer ce te inace odhebati. Vidis da trazi paznje po gradu kod drugih muskaraca!

DU
Deleted user
20:15 05.09.2020.

Cirkus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije