Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima svoj film

Nives odgovorila na kritike vezane uz odjeću: 'Moje odijevanje nikad neće biti rezultat inhibicija i represije'

Foto: Instagram
1/7
05.09.2020.
u 15:10

Moje odijevanje nikad neće biti rezultat inhibicija i represije od strane onih koji smatraju da su njihova mjerila neko univerzalno dobro, poručuje Nives.

Nives Celzijus ispričala je na svom Instagramu kako joj je jedna žena dobronamjerno jednom prilikom sugerirala kako bi trebala češće nositi duge haljine jer joj odlično stoje. Objasnila je i zašto ona nikada ne igra po pravilima koja bi joj olakšala život i pomogla joj da se stopi u masi...

- Pitala me jednom jedna žena zašto ne nosim češće duge haljine jer sam predivna u njima. Nije bila zlonamjerna. Kao pripadnica generacije koja vjeruje da stav većine ne mora nužno biti ispravan, ali je poželjno slijediti ga jer život u masi maksimalno je olakšan kada si neprimjetan , željela mi je ukazati da postoji i puno jednostavniji način. Igraj po zadanim pravilima i ne iskači iz mase. Još u osnovnoj školi dok je ta masa svakodnevno skrivala torbu dječaka koji je imao prevelike uši, ismijavala djevojčicu čija mama nije imala novaca za trendi garderobu i naguravala po hodnicima klinca s prekomjernom težinom pritom roktajući, odlučila sam da ne želim pod svaku cijenu biti djelić te mase, pa čak ni dio one koja svoju "miroljubivost" iskazuje ignoriranjem te agresije... I zato ne mjeri me svojim mjerilima. - piše Nives i dodaje:

Foto: Instagram screenshot

- Moje odijevanje nikad neće biti rezultat inhibicija i represije od strane onih koji smatraju da su njihova mjerila neko univerzalno dobro kojima se svi moramo slijepo pokoravati jer u suprotnom nismo ispravni ljudi. Ja sam jednako ispravna i u ovoj dugoj, kratkoj, a i bez haljine. Njezinu objavu komentirale su i pohvalile i poznate dame poput Sonje Kovač, Ecije Ivušić i Iris Androšević Pinjuh.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
domolub
15:58 05.09.2020.

baš je zgodna.i ima šta pokazati. Respekt za našu hrvaticu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije