Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazovi

Bivša voditeljica otkrila svoj zanimljiv hobi i priznala: Nakon 15 godina prvi put u životu guštam

Foto: Instagram
1/6
31.08.2020.
u 08:00

Antonija Stupar Jurkin prije tri godine povukla se s malih ekrana i posvetila učenju novih znanja te sada ima više vremena za svoj omiljeni hobi kojim se počela baviti prije deset godina.

Bivša RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin prije tri godine oprostila se od malih ekrana i postala dio RTL-ovog PR odjela na poziciji event menadžer. - Upisala sam na jesen smjer menadžer marketinga i event menadžera. Odluka je zapravo bila vrlo laka, htjela sam dodatno usavršiti znanje koje sam stekla tijekom dvogodišnjeg rada na televiziji kao event menadžerica - rekla nam je početkom ove godine Antonija koja se sredinom 2019. godine oprostila od RTL-a. Tada nam je rekla kako je želja za novim znanjima, za koje nije imala vremena dok je bila u radnom odnosu, prevagnula i zato je odlučila oprostiti se od televizije.

Sada ima vremena i za jednu svoju staru ljubav a to je uređivanje starih komada namještaja. Sve je počelo prije desetak godina kada je novo ruho dala stolicama u blagovaonici i nakon toga počela je uređivati i druge komade namještaja.

Foto: Instagram screenshot

- Ne mislim da bi mi ovaj hobi jednog dana mogao prerasti u posao jer tada to više ne bi bio hobi, ne voljela bih da mi ovaj gušt postane obveza. Ovo radim kad hoću i kad imam vremena i tako me veseli - otkrila je Antonija za T portal i dodala kako inspiraciju pronalazi na internetu. Kaže kako joj ne nedostaje rad pred tv kamerama i kako ima dojam da sada istinski uživa i ima vremena za sve. - Moram priznati da mi uopće ne nedostaju kamere. Nakon 15 godina prvi put u životu guštam i uživam u novim izazovima. Posvetila sam se učenju pa sam tako na poslovnom učilištu u jednoj godini uspjela završiti dva smjera, marketing i event manager. - zadovoljna je Antonija.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Diesel
09:35 31.08.2020.

Zasto da ne, jako ljepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije