Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snašla se

Mirna Maras se požalila pratiteljima: 'Već tri tjedna nemam tople vode'

Zagreb: Poznati na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
04.06.2022.
u 20:30

Voditeljica Mirna Maras Batinić (42) požalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako već tri tjedna nema tople vode, a otkrila je kako sada izgleda njezina rutina pranja kose.

Voditeljica Mirna Maras Batinić (42) požalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako već tri tjedna nema tople vode, a otkrila je kako sada izgleda njezina rutina pranja kose.

-Prati kosu u hladnoj vodi pa malo u ugrijanoj s loncima. I tako već skoro tri tjedna. Jedno divno iskustvo. Nadam se da će radovi uskoro biti gotovi- napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj je pozirala s mokrom kosom i osmjehom na licu.

Foto: Instagram

Inače, voditeljica na društvenim mrežama redovito objavljuje trenutke iz privatnog života pa se tako nedavno pohvalila kako je njezina kći Meri sudjelovala na svojem prvom natjecanju. lena Meri, kako je njezina mama otkrila, bavi se ritmičkom gimnastikom, a posljednje pripreme za nastup danas su se odvijale u autu. Na fotografiji koju je voditeljica objavila na svojem Instagram Storyju vidi se da se radi o šminkanju za nastup.

Voditeljica je od 2016. godine u braku s inženjerom Željkom Batinićem, a nedavno je otkrila i kako ju je on osvojio."Nježan, pažljiv, dobar, pazi na te neke male, a važne detalje… Ma divan i osvojio me za tren“, opisala je tada.

Mirna, osim kćeri, ima i sina Niku kojeg je dobila u braku s Marijom Valentićem. Pratiteljima je jednom otkrila i kako je uspjela održati korektne odnose s bivšim suprugom. "Lako, misliti samo na dijete i njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti“, kazala je. Dodajmo da voditeljica uvijek ističe koliko je ponosna na svoju djecu te koliko uživa u majčinstvu.

VIDEO Meghan i Harry došli su u londonsku katedralu sv. Pavla u čast kraljičinog platinastog jubileja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije