Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SINGL

Mila Elegović novom pjesmom poručuje: 'To je mala poruka svjetla i dobrote'

Mila Elegović
Foto: Facebook
1/11
17.12.2020.
u 13:00

Proteklih nekoliko dana radijskim eterima vrti se nova božićna pjesma.

Radio postajama diljem Hrvatske već nekoliko dana odjekuje božićni singl glumice i pjevačice Mile Elegović imenom "Božić je, nisi sam", a Večernji list vam prvi dostavlja spot za pjesmu koja donosi mir, veselje i poruku zajedništva u vrijeme koje nam je svima nepredvidivo.

"Pjesma "Božić je, nisi sam" mala je poruka svjetla i dobrote koju Kristov rođendan nosi ljudima. Moj prijatelj, Bruno Krajcar, prije nekoliko tjedna je dobio kćer Gloriju. Kada sam mu čestitala, rekla sam mu da napiše božićnu pjesmu svojoj Gloriji. Nekoliko dana kasnije, poslao mi je pjesmu i rekao da je otpjevam ja. Gloriji, sebi, tebi, svima nama jer nebo šalje ljubav. Bez obzira na sve!"

Foto: Promo


Glazbu i stihove potpisuje istaknuti istarski autor i glazbenik Bruno Krajcar,a  aranžman Tihomir Preradović. Spot je realizirao Kadar 22.



Mila i njezina ekipa suradnika žele Vam svima sve najbolje, da nam budete zdravi i puni nade i optimizma za novu bolju i ljepšu 2021 godinu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije