Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIJSKA EMISiJA GODINE

Melita Gržić Pincin: 'Ovo je naša zajednička ruža i krasan poklon za prvih 30 godina'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
18.03.2022.
u 20:31

U kategoriji radijska emisija godine za Ružu su se borili 2 u 1 (Radio Istra), 60 otkucaja (Yammat FM), Prstom po globusu (Radio Sljeme), Skener (Laganini FM) i Zvjezdana prašina (Hrvatski radio).

Glamurozna dodjela najprestižnije medijske nagrade Večernjakova ruža i ove se godine održava na pozornici zagrebačkog HNK na tragu ''starog normalnog''. Za svoju Ružu i potvrdu o izvrsnosti, o kojoj odlučuje publika, bore se brojna poznata lica.

U kategoriji radijska emisija godine za Ružu su se borili 2 u 1 (Radio Istra), 60 otkucaja (Yammat FM), Prstom po globusu (Radio Sljeme), Skener (Laganini FM) i Zvjezdana prašina (Hrvatski radio).

Uzbuđeni gledatelji u prijenosu uživo na prvom programu HRT-a jedva su dočekali čuti ime. Prezenteri ove kategorije bili su influencerica Ella Dvornik i glazbenik Davor Gobac, a ove godine čitatelji Večernjeg lista odlučili su statuu dati emisiji 2 u 1 (Radio Istra).

- Ovo nam izgleda jako nestvarno. Hvala Večernjem listu, hvala stručnom žiriju što je prepoznao našu ljubav prema ovom poslu i važnost komunikacije uživo u radijskom eteru. Hvala našim divnim i dragim slušateljima diljem Istre i Kvarnera, ovo je i vaša Ruža jer emisiju 2 u 1 svakog dana radimo i pripremamo zajedno. Ovo je naša zajednička ruža i krasan poklon za prvih 30 godina - kazala je urednica Melita Gržić Pincin.

Sponzor ove kategorije je Hrvatska lutrija, a ekipi emisije '2 u 1' čestitala je Marina Habuš.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

VIDEO Radijska emisija godine - Dva u jedan, Radio Istra: Konkurencija je bila jako, stvarno smo ponosni!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije