Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se potvrda

Meghan je ovime ušla u povijest, napravila je nešto što nijedan član kraljevske obitelji nije

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
04.11.2020.
u 21:30

Glumica je pozivala Amerikance da izađu na izbore, ne skrivajući svoju netrpeljivost prema Donaldu Trumpu.

Prema pisanju američkih medija, Meghan Markle iskoristila je svoje biračko pravo i još prije nekoliko dana glasala na izborima za američkog predsjednika dopisnim glasovanjem. 

Ako se to službeno potvrdi, ovime ona ulazi u povijest kao prva članica britanske kraljevske obitelji koja je glasala na američkim izborima, ali i uopće.

Nepisano je pravilo da članovi britanske kraljevske obitelji ne glasaju na izborima i nije im dopušteno petljati se u politiku, no Meghan i princ Harry ovo su pravilo prekršili kada su napustili kraljevsku obitelj, ali i kada su nedavno progovorili o američkim izborima.

Glumica je pozivala Amerikance da izađu na izbore, ne skrivajući svoju netrpeljivost prema Donaldu Trumpu.

Ključne riječi

Komentara 3

BE
berija
23:14 04.11.2020.

Članica KRALJEVSKE obitelji? Hrvatska je republika. Osim toga, što se nas tiče što radi jedna propala glumičica za koju nitko ne bi ni čuo da se nije udala za sina ljubavnice sina vlasnika velikog dućana u Londonu?

Avatar Tombstone
Tombstone
05:26 05.11.2020.

Mozda vam je peomaklo, ali doticna afroamerikanka nije clanica kraljevske obitelji. Doduse bila je jedno kratko vrijeme ali vise nije.

CH
Chazary
00:36 05.11.2020.

Tipična demokratkinja ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije