Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije za one slabijeg srca

Vrući video! Maja skinula sve sa sebe pa zaplesala na Merlinov hit: 'Najbolja si igračica'

Foto: Instagram
1/4
04.11.2020.
u 15:09

"Dobra stvar i dobra koreografija,gdje je Merlin da vidi ovo,ovo je vrh! Merline bolju igračicu nećeš naći", poručio joj je jedan od pratitelja kojeg je oduševila svojim plesom.

Pjesma 'Mi', novi hit Dine Merlina, nastavlja oduševljavati njegove mnogobrojne pratitelje. Dino je pjesmu izdao nakon 6 godina stanke, a ona već danima ne silazi s prvog mjesta trendinga na YouTubeu. U manje od tjedan dana prikupila je više od 4,5 milijuna pregleda, društvenim mrežama već se šire klipovi na kojima obožavatelji plešu koreografiju iz spota, a svoju senzualnu verziju koreografije sa svojim je pratiteljima odlučila podijeliti i pjevačica Maja Bajamić.

1/4

Maja je naime na svom Instagramu objavila vrući video na kojem samo u tangama pleše na Merlinovu pjesmu, a u objavi je označila i pjevača. Njezino izazovno izdanje odmah je izazvalo lavinu reakcija u komentarima.  "Dobra stvar i dobra koreografija,gdje je Merlin da vidi ovo,ovo je vrh! Merline bolju igračicu nećeš naći. Ulovio se I ja malo kako se vrtim u ritmu", poručio joj je jedan od mnogobrojnih zadovoljnih pratitelja.

Inače, Maja je trenutno jedna od sudionica showa 'Farma More i Maslina',  a osim po pjevanju, gledateljima je poznata i po sudjelovanju u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojemu je odnijela pobjedu. Za sebe kaže da je iskrena, ne voli gubiti, a s vremenom se uči nositi s porazima. Cijeni umjetnost, ljepotu. Smatra da bi mogla pobijediti u showu "Farma More i Maslina", jer je sva njezina imovina u njoj, kao i sve što još nema. Veseli se sudjelovanju u showu jer je u vrijeme koronavirusa i lockdowna s bakom i tatom posadila 70 kg krumpira, tikvica i paprike. Voli raditi u vrtu, a opušta se u miru sama sa sobom, s kavom i komadom papira u ruci. ''Radije sam solo igračica, ali kad je tim u pitanju, opet dajem sve od sebe. Gorim za svoj tim. Odgovorna sam i prilagodljiva za dobrobit tima. Borbena, altruistična i empatična'', kazala je Maja.

Ključne riječi

Komentara 11

VE
večernjamaglica
15:47 04.11.2020.

Dno dna.Toliko forsirate tu pjesmu i ovu,nikad čuo za nju.Red nives,red severine,red šuputice,red pinčićke,pa onda iznova.Kakve ovo ima veze s novinarstvom???

DU
Deleted user
16:30 04.11.2020.

Kaj ove cure rade od sebe... zar su toliko iskompleksirane i željne paznje? Pa di im je samopuzdanje?

JI
Ja i Ja
16:01 04.11.2020.

Nisam siguran što li je lošije. Ova pjesma ili mlada “dama” lakog morala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije