Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DEPRESIJE

Matija Vuica širi optimizam u sedmom desetljeću života: 'Šezdesete su nove tridesete'

Matija Vuica
Foto: Promo
1/7
23.03.2021.
u 07:00

- Uf baš se dobro osjećam u ovim ranim šezdesetima, proglašavam ih novim tridesetima. Jest da mi ova pandemičetina ide na živce, ko‘ i svakome, ali više zato što nemam s kime podijeliti veselje jer je većina u pandemičnoj depresiji. Ali Bože moj, mogu ja i sama slaviti svoje nove tridesete, napisala je glazbenica i dizajnerica

Dizajnerica i glazbenica Matija Vuica (62) na Instagramu je pokazala kako su godine njoj samo broj. Premda je zašla u sedmo desetljeće života, Matija ne gubi optimizam, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u šarenoj kombinaciji, crnoj kožnoj jakni i čizmama.

Foto: Instagram screenshot

- Uf baš se dobro osjećam u ovim ranim šezdesetima, proglašavam ih novim tridesetima. Jest da mi ova pandemičetina ide na živce, ko‘ i svakome, ali više zato što nemam s kime podijeliti veselje jer je većina u pandemičnoj depresiji. Ali Bože moj, mogu ja i sama slaviti svoje nove tridesete. Ja neću čekati da sve prođe, jer tek smo u repu drugog vala (kažu). Pa treći, četvrti, prođe mi život. Nego punim - zdravim plućima naprijed, veselje, rad, red i disciplina duha. Odoh malo pozirati. A vama želim isto što i sebi ... ‘di ćeš bolje, napisala je dizajnerica koja je nedavno snimila pjesmu "U ovome ludom svijetu", koju je njen partner Jurica Popović napisao još prije 35 godina. 

- Nezamisliva je blagodat i sreća, moći preskakati granice i okvire, i dalje moći raditi to što ti je životno opredjeljenje, ali je također i zadatak svakog umjetnika progovarati i svjedočiti kroz svoj izričaj o vremenu u kojem živi. Zato ovaj spot, sniman nekoliko dana prije potresa u prosincu, iz budućnosti gledano, priča o jednom sumornom periodu našega života koji je iza nas. kazala je Vuica

Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romobil
07:20 23.03.2021.

Tko ste vi uopće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije