Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokloni i cvijeće

Maja Šuput otkrila tko joj je od prijatelja prvi došao u posjet nakon rođenja sina

Foto: instagram
1/11
22.03.2021.
u 21:32

Pjevačica je na Instagramu objavila kako je među prvim gostima bio njezin dugogodišnji prijatelj i modni stilist.

Bila si najbolja i najljepša trudnica ikada, a već sada znam da ćeš biti i najbolja mama ikada. Čestitam od srca i jedva čekam da ga upoznam i da ga mazim i pazim i razmazim više od mame i tate - napisao je Marko Grubnić na svom Instagramu kada je njegova prijateljica Maja Šuput rodila sina. Svoje obećanje Marko je odlučio odmah početi ispunjavati i bio je među prvim gostima koji su Maju posjetili nakon izlaska iz rodilišta.

Pjevačica se na Instagramu pohvalila da joj je Grubnić stigao u goste i donio poklon i napisala je: Kad striček Marko dođe u goste. Maja je objavila i buket cvijeća koji joj je suprug Nenad Tatarinov poklonio i napisala je kako je on njezina srodna duša. Maja je sina rodila carskim rezom u Petrovoj bolnici i maleni je dugačak 48 centimetara i težak 2900 grama, a pjevačicu je porodila dr. Velena Radošević koja je porodila i Izabel Kovačić, Vanju Modrić, Anu Šarić i Anu Maslać Plenković.

Maja i Nenad još uvijek nisu objavili koje su ime odabrali za sina, ali najavili su kako to neće biti domaće i tradicionalno ime. Neko vrijeme bračni par Šuput - Tatarinov je živio u unajmljenom stanu jer su Majin stan preuređivali kako bi napravili mjesta za dječju sobu koju je Maja uredila s puno ljubavi i pažnje.

 

Komentara 1

BO
bolnaistina
21:58 22.03.2021.

Marko sigurno nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije