Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezini inicijali

Šukerova bivša djevojka još uvijek vozi automobil od 600 tisuća kuna koji joj je on poklonio

Foto: Grgur Žučko/Pixsell, Sanjin Strukić/Pixsell
1/8
22.03.2021.
u 20:26

Automobil ima registarske oznake s Kristininim inicijalima i datumom rođenja, a par je nakon šest mjeseci prekinuo svoju romansu.

Prije tjedan dana prijatelji Davora Šukera (53) i 28-godišnje Kristine Bralo potvrdili su kako par više nije u vezi. Romansa predsjednika HNS-a i  bivše misice i pjevačice u usponu potrajala je oko šest mjeseci, a razloge prekida par nije otkrivao jer o svojoj vezi ni prije toga u javnosti nisu pričali te je Kristina samo u jednom navratu rekla kako poznaje Šukera ali je tada demantirala kako su u vezi.

RTL doznaje kako je Šukerova 25 godina mlađa bivša djevojka nakon prekida zadržala njegov skupocjeni poklon, a riječ je o automobilu od 600 tisuća kuna. Redakciji RTL Exkluziva gledatelj je dostavio snimku automobila parkiranog ispred jednog solarija u Zagrebu, a na automobil ima registarske oznake s Kristininim inicijalima i datumom rođenja i ona se u njemu dovezla do solarija. Predsjednik HNS-a ne voli pričati o svojem privatnom životu.

Poznato je da je bio u vezi s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, a zajedno su bili dvije godine. Prije nje je bio u vezi s tenisačicom Ivom Majoli, manekenkom Draganom Radošević i španjolskom voditeljicom Anom Obregon. 

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
21:14 22.03.2021.

Netroši svoje novce nego HNS-a sta reci drugi Mamić kad je stadion u pitanju onda treba grad da gradi il iz drzavnog proracuna .Hr Mafija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije