Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

Martina Tomčić: 'Dvije godina sam živjela u samostanu i davala satove pjevanja za hranu'

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
21.07.2019.
u 17:41

Martinu Tomčić znamo kao ženu bez dlake na jeziku. Dijeli kritike i ocjenjuje sa stavom. U emisji Informer otkrila je detalje iz života koji dosad nisu bili poznati javnosti.

Kada je boravila u Austriji davne 1992. godine bila je zabrinuta za stanje svojih financija i kako bi uopće mogla ostati tamo Martina Tomčić, operna pjevačica i voditeljica škole pjevanja, morala se odlučiti useliti sa časnim sestrama, piše Dnevnik.hr

- Mislim da ne postoji čovjek koji nije prošao financijsku katarzu. Ja sam konkretno tada ’92., da bih uopće mogla boraviti u Austriji, našla smještaj u jednom samostanu časnih sestara kojima sam kao protuuslugu za smještaj i hranu davala satove pjevanja, klavira, držala sam im zbor i zapravo sebe obogatila za jednu iskustvo koje doista je malo kome omogućeno, a to je da živi dvije godine sa časnim sestrama - ispričala je Tomćić voditeljici emisije Martini Marčinko.

U showu 'Supertalent' je poznata kao članica žirija koja ne štedi ni kritikama ni pohvalama. 

- Kriteriji su uvijek isti, a situacija i kandidati su uvijek različiti - objasnila je, ali unatoč tome i dalje ju smatraju najstrožom članicom žirija. Za takve komentare ona ne mari i poručuje da je to legitimna i slobodna volja svakog pojedinca, ali da je sloboda žirija dopustiti prolazak kandidata ili ga obustaviti.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
maximinimax
19:57 21.07.2019.

Tata joj bio direktor firme od 2000 zaposlenih a ona gladna

TH
thu
19:44 21.07.2019.

"davala satove pjevanja za hranu..." Očito je radila prekovremeno, nakupilo se dosta sati / hrane, a trebalo je to i pojesti...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:31 21.07.2019.

rijetko antipatična osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije