Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razgalila obožavatelje

Martina Tomčić pohvalila se novim članom obitelji, pa na 'prinovi' zahvalila poznatoj Hrvatici

Foto: instagram
1/4
12.07.2019.
u 13:48

U komentarima su odmah osvanule čestitke, a javila se i Lana koja je priznala da je imala pomoć pri okotu svoje kujice

Martina Tomčić pohvalila se svojim pratiteljima novim članom u obitelji. Riječ je o  shiba inu štenetu koji je osvojio srce naše operne dive. - Moja nova bebica - napisala je Tomčić na Instagramu otkrivši i jednu zanimljivost vezanu uz svog novog kućnog ljubimca.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Naime, Martinin psić štene je od kujice Kimchi bivše pjevačice Lane Klingor Mihić. - Hvala mami Kimchi, hvala babici Lani Klingor Mihić - dodala je pjevačica čiji će dom od sada biti još veseliji uz novog člana. U komentarima su odmah osvanule čestitke, a javila se i Lana koja je priznala da je imala pomoć pri okotu svoje kujice. - Da nje nije bilo ja bi se malo pogubila - priznala je nekadašnja pjevačica.

Pogledajte i koji poznati Hrvati javno svjedoče vjeru.

 

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
13:48 13.07.2019.

Hahahhahaha nije ni čudo da u Ustanovama (tog tipa) nema mesta. Piše ona, hvala mami kujici i baki LKM . ...aha, znači i ona je isto kujica? Nekad su ljudi poželili nečiji mozak da se malo odmore danas od strahaha ne želiš ničiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije