Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Maja Šuput uskom haljinom s resicama oduševila publiku, pohvalila ju i Ella Dvornik

Foto: Instagram
1/9
04.04.2022.
u 10:30

U jučerašnjoj epizodi Maja se pojavila u uskoj prozirnoj haljini s resicama koja je istaknula njezinu vitku figuru. Kombinaciju je upotpunila crvenim ružem te decentnim nakitom, a kosa joj je ovog puta bila blago uvijena i podignuta.

Pjevačicu Maju Šuput (42) trenutno možemo gledati u ulozi voditeljice u showu 'Ples sa zvijezdama' gdje svake nedjelje očara svojim izgledom. U jučerašnjoj epizodi Maja se pojavila u uskoj prozirnoj haljini s resicama koja je istaknula njezinu vitku figuru. Kombinaciju je upotpunila crvenim ružem te decentnim nakitom, a kosa joj je ovog puta bila blago uvijena i podignuta. Tema sinoćnje emisije bila je film, a tome se odlično prilagodila i Maja svojom izborom odjeće. 

Maja se ovim imidžem pohvalila i na društvenim mrežama gdje je za njega dobila mnoštvo komplimenata. „Presavršeno izgledaš“, „Zbilja predivna“, „Ovaj look je najbolji do sada“, „Diva“, pisali su joj pratitelji. U komentarima joj se javila i Ella Dvornik. „Wow“, poručila joj je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Inače, pjevačici oko izbora kombinacije pomaže prijatelj stilist Marko Grubnić, a ona uvijek oduševi. Šuput, koja inače nosi predivne haljine, u jednoj je od epizoda svoje obožavatelje iznenadila nešto drugačijim izdanjem. Maja je taj put emisiju vodila u svjetlucavom odijelu te crnim štiklama, a kombinacijom je očarala. 

Podsjetimo, show nije emitiran prošlog tjedna zbog bolesti. Naime, neki od kandidata i članova produkcije bili su pozitivni na koronu te se emisija nije mogla emitirati. No, 'Ples sa zvijezdama' je s emitiranjem nastavio jučer nakon što su kandidatima i članovima produkcije istekle propisane izolacije. Od natjecanja se oprostio još jedan par: novinar i voditelj Matija Lovrec koji je plesao s Helenom Bradvicom.

VIDEO Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamarioRocka: 'Mogli smo to i drugačije riješiti'

 

 

Komentara 6

DU
Deleted user
10:43 04.04.2022.

slucajno sam naletio na nju i uopce ju nisam prepoznao, ostavio program da vidim ko je ta jeftina cajkusa a ono ispala maja suput. fotke koje objavljuje uopce ne lice na spodobu koja je vodila taj neki show, kaj se s njom dogadja? to ne mogu biti samo fileri ili sam u krivu?

Avatar MalenaB.
MalenaB.
11:02 04.04.2022.

Oduševila? I još podrška od Elle?? No komment.

Avatar Mudlin
Mudlin
13:35 04.04.2022.

Šaja Muput & Čevernji oduševili .... jedino sami sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije