Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban datum

Maja Šuput prisjetila se pokojnog oca: Budi nasmijan kao što si uvijek i bio, volimo te

Zagreb: Nakon mjuzikla Footloose Maja Šuput proslavila u društvu prijatelja
Foto:
1/12
04.10.2023.
u 11:33

U komentarima joj se javila i poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Schillinger i napisala je: Tata divan. Još se sjećam kada sam ga upoznala u Sokolu poslovan, vizitka sve i s mamom je uvijek bio! Divan par

Pjevačica i članica žirija "Supertalenta" Maja Šuput na društvenim se mrežama prisjetila svog pokojnog oca Borisa koji je rođen na današnji dan. - Sretan rođendan tata. Ako sam za nešto sigurna danas onda je to tulum tamo negdje gore iznad nas. Muzike danas sigurno neće faliti ... Budi nasmijan kao što si uvijek i bio i znaj da si u našim pričama, mislima i srcima uvijek. Volimo te uvijek i zauvijek. Mama , Bloomi i ja - napisala je Maja na Instagramu.

U komentarima joj se javila i poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Schillinger i napisala je: Tata divan. Još se sjećam kada sam ga upoznala u Sokolu poslovan, vizitka sve i s mamom je uvijek bio! Divan par - napisala je Schillinger. Voditeljica Vjekoslava Bach je dodala: Sretan mu rođendan! Divan Boris, takvog ga pamtim i čuvam sve lijepo što je napravio za našu glazbu! Počivao u miru.

VEZANI ČLANCI

U intervju koji je dala za Avaz nekoliko mjeseci nakon tatine smrti pričala je o očevoj bolesti i kako joj je kraj te 2018. godine bio iznimno težak. - Moj tata je u posljednjih 16 godina bio abnormalno bolestan, a u posljednje tri nije se ni micao ni govorio. Mnogo je gore, vjerujte, gledati nekoga u takvom stanju. Ovako znate da je otišao na ljepše mjesto, da ne mora jesti na cjevčicu. Njegov odlazak bio je znak da on više ne pati. Ono što sam proživjela u posljednje tri godine, ne bih poželjela crnom neprijatelju. Da je bila nesreća, sigurno bih skrenula s uma. Ovako smo svakog dana bili spremni da se to može desiti, ma koliko nikad nisi spreman – rekla je i dodala:

GALERIJA Predstavljanje knjjige "Bez reprize" Miroslava Lilića okupilo je veliki broj njegovih kolega i prijatelja

Zagreb: Nakon mjuzikla Footloose Maja Šuput proslavila u društvu prijatelja
1/23

- Kraj 2018. bio je veoma težak. To su bili munje i gromovi. A više posla neko ikad. Slomim nogu i otac mi preminuo. Radim s gipsom na nozi i onda odlazak oca. Uzela sam deset dana slobodno, bila sam prazna i tupa tih dana, a onda sam počela raditi, jer čovjeku bude lakše kad radi, da ne razmišlja o tim stvarima. Mislila sam da neću izdržati. Maja često kaže kako joj je najdraže čuti kada joj kažu kako njezin sin Bloom, kojem je šest mjeseci, nalikuje na djeda Borisa, a upravo to joj obožavatelji često pišu ispod fotografija njezinog sina i većina je složna kako maleni Bloom ima isti osmijeh i oči kao i djed Boris.

VIDEO Željko Bebek otkrio kako mu je menadžer grupe Kodeks popravio zube

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
17:59 04.10.2023.

Joj konačno... još malo pa bu podne i tek sad zemljakinja... Ljudi izvjesne rase se već zabrinuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije