Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Maja Šuput otkrila u što se maleni Bloom maskirao: 'Sam si je birao kostim'

Foto: instagram
1/36
13.02.2024.
u 16:28

Naša pjevačica Maja Šuput pokazala je masku sina Blooma povodom zabave pod maskama u vrtiću i ponovno oduševila svoje pratitelje.

Domaća pjevačica Maja Šuput (45) redovito dijeli na svojem Instagram profilu trenutke sa svojom obitelji pa je tako i sada otkrila masku u koju se maskirao njezin sinčić Bloom.

Na svom Instagramu objavila je niz fotografija malenog Blooma kako sjedi na avionu na kotače i pozira nasmiješen od uha do uha u kostimu Marshalla iz crtića Paw Patrol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- I dok sam ga još do neki dan oblačila kako sam ja htjela, za današnju maškaranu zabavu u vrtiću sam si je birao kostim - napisala je hrvatska glazbenica.

Pratitelji su oduševljenje izrazili u komentarima gdje su hvalili Maju, ali i samog Blooma. - Mali slatkiš, ista mama - pisalo je u jednom komentaru, dok je drugi glasio - Sanjala sam te noćas šećeru mali, ja kao tvoja čuvalica. Ipak, jedna pratiteljica otkrila je da se njena kći htjela maskirati upravo u našu pjevačicu: - I moja kćer je sama birala i izabrala je biti Maja Šuput. 

VEZANI ČLANCI:

Nedavno je Maja objavila i kako se njen maleni Bloom zaljubio i da je ljubio također jednu hrvatsku pjevačicu. Naime, Maja je u subotu pjevala uz kolege Mladena Grdovića i Antoniju Šolu na koncertu povodm 45. godišnjice uspješne karijere Mladena Grdovića u Zadru, a preslatki Bloom nije se propustio fotografirati s njima. Osim fotografije, Šoli je ukrao i jedan poljubac. - Dok smo se mi svi sinoć grlili, moj sin se opet malo ljubio i zaljubio - napisala je Maja Šuput na svom Instagramu.

Pjevačica često pokazuje i svoje veliko srce darujući odjeću svog sina Blooma.  - Početi novu godinu sa dobrim djelima naša je odluka. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali Bloomovu robicu, a znamo da ima netko kome treba . Spakirali smo punoooo robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišite ... - napisala je Šuput u objavi. Kasnije je obavijestila pratitelje da je odabrala jednog samohranog oca koji je na Korčuli ostao bez supruge sa četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba. 

GALERIJA: Biste li ga prepoznali? Pogledajte kako se naš voditelj mijenjao kroz godine

1/22

Podsjetimo, Maja Šuput Tatarinov rodila je 17. ožujka 2021. godine u poslijepodnevnim satima carskim rezom u Petrovoj bolnici dječaka dugačkog 48 cm i teškog 2900 grama. Svog prvog sina pjevačica je dobila sa suprugom i menadžerom Nenadom Tatarinovim, s kojim je u braku od svibnja 2019. godine. Nedavno su proslavili sedmu godišnjicu veze na dalekim Sejšelima gdje su uživali i sa svojim sinom.

VIDEO: Gradonačelnik Zadra: Protiv svake zabrane sam, ali ne bih išao na koncert Aleksandre Prijović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije