Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐUJUĆE POJAVLJIVANJE

VIDEO Novak Đoković zaplesao na Severininom koncertu u Dubrovniku i oduševio prisutne

Foto: TikTok/Screenshot
1/6
01.05.2024.
u 14:09

Najuspješniji tenisač današnjice Severinin nastup pratio je pored pozornice te je u jednom trenutku čak i zaplesao uz njezine najveće hitove, što su zabilježili fanovi na društvenoj mreži Tik Tok.

Jedan od najboljih tenisača svijeta Novak Doković (36) iznenadio je sve prisutne kad se pojavio na koncertu Severine u Dubrovniku. Naime, popularna regionalna pjevačica sinoć je nastupila u jednom poznatom dubrovačkom klubu, a publici je za oko posebno zapela druga osoba.

Najuspješniji tenisač današnjice Severinin nastup pratio je pored pozornice te je u jednom trenutku čak i zaplesao uz njezine najveće hitove, što su zabilježili fanovi na društvenoj mreži Tik Tok. - Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže koja je dokumentirala i objavila prizore na kojima sportaš uživa u izvedbi pjesme 'Tarapana'.

@dcotic Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show! 👻✌🏽 #dubrovnik #severina #djokovic #fyp #foryou #foryoupage #balkantiktok #novakdjokovic #revelin #cultureclubrevelin ♬ original sound - danielacotic

Prema pisanju portala Dubrovački dnevnik.hr, Novak se u klubu pojavio kao poseban gost hrvatske glazbene zvijezde, a njegova prisutnost dočekana je ovacijama "Nole, Nole". Prije koncerta popularni Nole prošetao se kultnim Stradunom, pri čemu ga je fotografirao Dubrovčanin Nikša Jelčić čije fotografije možete pogledati OVDJE.

GALERIJA: Severina objavila video s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati'

1/13

Inače, ovo proslavljenom tenisaču nije prvi put da se zabavlja u Dubrovniku. Poznat kao veliki ljubitelj hrvatske obale, prošlog ljeta je u grušku luku stigao sa svojom jahtom Tara i u društvu obitelji uživao na dubrovačkim plažama. On i supruga Jelena ove godine će proslaviti desetu godišnjicu braka.

Podsjetimo, Đoković je nedavno objavio prekid suradnje sa dugogodišnjim trenerom i bivšim hrvatskim tenisačem, Goranom Ivaniševićem. Par je zajedno oborio niz rekorda, osvojio niz naslova i trofeja, među kojima se ističe čak osam Grand Slamova. Od objave informacije o prekidu suradnje krenule su brojne spekulacije o razlozima koji stoje iza odluke, no niti jedan od glavnih aktera nije izričito potvrdio ili odbacio navode. Uskoro je Ivanišević dao intervju za Sportklub, prvi nakon razlaza s Đokovićem.

VEZANI ČLANCI:

- Uzbudljivo i turbulentno, tako je bilo trenirati Novaka. Ne turbulentno u smislu problema, već zbog svega ostaloga. On je institucija, on je najveći tenisač svih vremena i jedan od najvećih sportaša svih vremena. Zahvalan sam mu do kraja života na prilici. Iskoristio sam je, rezultati su tu, crno na bijelom. Prekrasnih pet godina -, osvrnuo se na dugogodišnju suradnju Goran.

Severina je u Dubrovniku nastupila u jeku dvoranske turneje započete prošle godine. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, Splićanka će nastupiti u još dva grada – Čakovcu i Slavonskom Brodu. 

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga. Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada već dostupne.

VIDEO: Tajči zapjevala 'Hajde da ludujemo' na zabavi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije