Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivni trenuci

VIDEO Nakon spektakularnog dočeka u Umagu, Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu

Foto: Dario Topić
1/37
15.05.2024.
u 19:08

U Umagu smo na spektakularnom dočeku Baby Lasagne, odnosno Marka Purišića koji je Hrvatsku predstavljao na ovogodišnjoj Euroviziji.

Danas, 15. svibnja, nakon spektakularnog dočeka Baby Lasagne na Trgu Bana Josipa Jelačića - organiziran je i onaj u njegovu rodnom Umagu! Tisuće obožavatelj okupilo se i povikivalo njegovo ime. Marko Purišić sa svojom roditeljima i timom došao je pozdraviti sve sugađane i zahvaliti i im se na velikoj poršci koju su mu davali svih ovih dana dok je bio u Švedskoj na Euroviziji. Tabletići su još od finala poslagani po Trgu 1. svibnja, a danas su cijeli dan organizatori pripremali pozornicu. Pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" osvojio je srca diljem Europe te Hrvatskoj priskrbio čak drugo mjesto na ovoj glazbenoj manifestaviji. Prvo mjesto zauzeo je Švicarac Nemo kojemu su uvelike pomogli žiriji ostalih zemalja, a dok je naš Baby Lasagna bio uvjerljivi favorit publike te imao najviše njihovih bodova. 

 

Pjevao se i plesao energični 'Rim Tim Tagi Dim', a publika je skandirala njegovo ime. - Osjećam se ponosno ovdje s vama! - izjavio je Marko. Priznao je da mu se najviše dojmio Šveđanin na Eurosongu, a najdražu uspomenu je izdvojio kao probu za finale. - Kad sam vidio ljude koji plešu, bilo mi je 'vau, što je ovo' - rekao je Marko. - Nema odustajanja, samo glavom kroz zid. Sve će doći kad-tad - dao je savjet glazbenik mladima.

 

 

 

19:55 sati Gotov je spektakularan doček Baby Lasagne u Umagu, a za kraj ga je zagrlio i popularni glazbenik Alen Vitasović.

 

 

19:45 sati U čast Baby Lasagni zapaljene su baklje, a neki su se popeli i na krovove obližnjih kuća. 

 

19:35 sati Baby Lasagna popeo se na pozornicu u Umagu te otpjevao pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" ispred tisuće vjernih obožavatelja.

 

19:30 sati Stigli su i ponosni roditelji Baby Lasagne koji su nam rekli da su iznimno ponosni, a posebno je ponosna njegova mama. "Srce mi lupa sto na sat, kao da je cijeli Zagreb došao u Umag", kazala nam je majka preplavljena emocijama.

 

 

 

 

19:15 sati Počeo je program dočeka Marka Purišića u Umagu, a DJ je započeo te atmosferu podignuo. Trg 1. svibnja je prepun!

 

19:00 sati Kiša je prema meteorološkoj prognozi prestala, a tisuće dozivaju ime Marka. Program je započeo s DJ-em, a Trg je već pun. Na cijeli Trg 1. svibnja u Umagu stane otprilike tri tisuće ljudi, no mnogo je i onih koji se nalaze i u obližnjim ulicama pa se procjenjuje kako je trenutno došlo otprilike pet tisuća obožavatelja.

 

18:50 sati Unatoč kiši broj šarenih kišobrana i ljudi pod njima raste iz minute u minutu, a brojni su se od pljuska sklonili pod obližnje krovove. Dobra vijest je da bi "Rim Tim Tagi Dim" trebao rastjerati oblake, barem sudeći prema meteorološkom radaru koji najavljuje prestanak kiše oko 19 sati kada bi i službeno trebao početi doček.

 

1/3

 

 

18:20 sati Razgovarali smo s gradonačelnikom Umaga Vilijem Bassanesom koji je istaknuo da je iznimno ponosan na Marka Purišića, njihova građanina koji je predstavio Hrvatsku na ovogodišnjoj Euroviziji. U videu dolje pogledajte što je poručio gradonačelnik Umaga.

 

18:15 sati Obožavatelji su se počeli okupljati u Umagu na Trgu 1. svibnja, a ni kiša im nije poremetila planove.  

 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije