Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scenografsko-glumački par

Tko je brat Jelene Veljače? Bio u braku s manekenkom, a sada uživa s glumicom s kojom ima kći

Foto: PIXSELL
1/5
13.02.2024.
u 12:04

Brat Jelene Veljače, Ivan Veljača u društvu supruge Ane Vučak Veljače i kćeri prošetao je centrom Zagreba, a mi smo se prisjetili njegova ljubavnog života.

Prošle je subote centar Zagreba vrvio poznatim osobama koje su prošetale Cvjetnim trgom i pokazale svoje modne kombinacije. Neki su bili sami, a neki pak u društvu svojih voljenih. Tako je prošetao i brat Jelene Veljače, Ivan Veljača, inače scenograf te suprug glumica Ane Vučak Veljače. Zaljubljeni par iskoristio je lijep dan u društvu svoje kćerkice Juli s kojom su obavili i kupnju namirnica, a glumica je kupila i buket. 

Inače, Ivan je poznat kao scenograf, ali i brat popularne glumice i scenaristice te donedavne urednice jednog magazina Jelene Veljače s kojom često surađuje na nekim svojim projektima. Ako se prisjetimo, ovaj Zagrepčanin prije nego je ušao u brak s glumicom, ljubio je bivšu manekenku i ekonomisticu Anitu Dujić, a nakon samo godinu i pol bračne idile odlučili su se razići. Vijest o njihovu razvodu u javnost je dospjela u travnju 2015. godine. 

Kasnije su oboje svoju sreću pronašli u zagrljajima glumaca. Anita je odabrala dijeliti sreću s Ivanom Hercegom, a dok se Veljača tri mjeseca kasnije zaljubio u Anu Vučak. Njegova je supruga pak hrvatskoj publici postala nešto poznatija ulogom Goge u seriji „Kud puklo da puklo“, a na kojoj je kao scenograf radio upravo njezin Ivan Veljača. Zanimljivo jest da je kao set dekoraterka ondje radila i njegova bivša supruga Anita Dujić, a jednu od glavnih uloga imao je i Ivan Herceg. Očito je da je ta serija bila sudbonosna za oba para. 

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, krajem svibnja 2015. godine Anitu Dujić Broadfoot, a nekad joj je uz Dujić stajalo i Veljača, inače bivšu manekenku, paparazzi su, naime, snimili u zagrljaju Ivana Hercega. Fotografije je tada objavio tjednik Story, a Anita je u travnju iste godine objavila da se razvodi od supruga. Cijeloj je priči dodatni začin bio što je Anitin bivši suprug Ivan Veljača upravo brat Jelene Veljače. A upravo je J. Veljača Hercegu dala glavnu rolu u sapunici "Larin izbor" koju smo pratili u dvije sezone na Novoj TV. Herceg je kao Jakov Zlatar osvajao srca gledateljica.

Anitu i Jelenu, osim obiteljskih veza, povezalo je i prijateljstvo, a zajedno su snimile i modnu kampanju za narukvice jedne hrvatske dizajnerice. Kako bilo, očito je da Ivan Veljača voli lijepe žene, a s Anom Vučak Veljačom je sretniji no ikada. Ovaj scenografsko-glumački par 2018. godine priredio je svojim gostima bajkovito svadbeno slavlje.

 

VIDEO: Gradonačelnik Zadra: Protiv svake zabrane sam, ali ne bih išao na koncert Aleksandre Prijović

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:48 13.02.2024.

Mora nabaviti periku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije