Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"NA KIŠI PLEŠEM"

Dečko Danijele Martinović napisao je pjesmu za nju i sada je otkrio zašto je pjevačica odustala od pjesme

Štakorovec: Danijela Martinović na promociju knjige došla je u pratnji dečka Josipa
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/8
13.02.2024.
u 10:02

Danijela i Josip upoznali su se na njegovom radnom mjestu. Naime, pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagram

Josip Plavić, partner naše pjevačice Danijele Martinović za nju je napisao pjesmu "Na kiši plešem", ali na kraju je umjesto Danijele ipak on otpjevao pjesmu za koju je snimio i videospot. 

- Danijeli sam pustio pjesmu u trenutku dok je još bila u demo verziji. U tom trenutku činila mi se idealnom za ženski vokal, jer ja nikad nisam pisao ili pjevao balade. Nakon što ju je poslušala nekoliko puta rekla mi je: 'Ova pjesma je drugačija i nekako tvoja. Mislim da bi je upravo ti trebao snimiti s bendom'. Nije me trebala puno nagovarati - ispričao je Josip za 24 sata zašto je na kraju pjesmu otpjevao sa svojim bendom. Danijela i Josip upoznali su se prije dvije godine dok je on još radio kao policijski inspektor, a sada je otkrio kako se oprostio od policije i vratio se glazbi te je nakon 16 godina opet okupio svoj bend Izvan zakona. 

 - Mirovanje od glazbe je nešto što je meni očigledno trebalo. Svatko od nas je na neki način zatvorio neko poglavlje u svojem životu i glazba nas je u jednom trenutku sve ponovno dovela u isto vrijeme na isto mjesto. Točno tamo gdje smo stali prije 16 godina. Ali ovaj put neopterećeni možemo nastaviti dalje s onim što je za nas predivna dječačka igra, a to je glazba - ispričao je Josip. U bendu Izvan zakona uz Josipa koji je glavni vokal i gitarista članovi benda su i Vjeko Vugrić - Vex na gitari , Krešimir Šokec - Šoky na bas gitari, Branko Glavan na klavijaturama te Davor Smotalić-Smotke na bubnjevima. 

Štakorovec: Danijela Martinović na promociju knjige došla je u pratnji dečka Josipa
1/28

Danijela i Josip upoznali su se na njegovom radnom mjestu. Naime, pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagramu. Tada su postojale lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin. Tada se obratila odvjetnici i policiji kako bi podnijela službenu prijavu, a tada je i osobno prvi put nazvala Plavića. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti. 

- Stvarno je poseban, drukčiji... Njegov pogled na život, recimo, dosta se lijepo ponaša prema ljudima, to nikad nisam vidjela ili vrlo rijetko. Prema običnim ljudima... Ljubazan je, susretljiv, poseban je. Ja sam se sad zbunila, ne znam o tome pričati - ispričala je Danijela nakon što je javnost saznala za njihovu vezu.

VIDEO Sjećate se Violete i Nikše iz BB-a koji su u sretnom braku 12 godina: Ne sramimo se ničega

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije