Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Ljupka Gojić Mikić nakon skijanja završila u izolaciji, a sad je pokazala posljedice omikrona

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
17.01.2022.
u 13:27

Naša poznata bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić (39) uživala je na odmoru u Italiji. Blagdansko razdoblje proveli su u Veneciji, gdje su uživali u hrani i znamenitostima, a provozali su se i gondolom. Potom su se zaputili na poznato talijansko skijalište, a po povratku u Zagreb završila je u izolaciji.

Naša poznata bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić (39) uživala je na odmoru u Italiji. Blagdansko razdoblje proveli su u Veneciji gdje su uživali u hrani i znamenitostima, a provozali su se i gondolom. Potom su se zaputili na poznato talijansko skijalište, a po povratku u Zagreb završila je u izolaciji.

Na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u sportskom izdanju, a opis je kratko napisala: ''Make up by omikron". Ljupka je na početku pandemije zbog korone izgubila strica, a zarazila se i Ljupkina majka Željka. Bivša manekenka primila je dvije doze cjepiva.

Foto: Instagram

Ljupka je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija iz Italije, a pratitelje je posebno oduševila fotka na kojoj njezin suprug Mihael pozira s kćerima u povodu svog 42. rođendana.

Podsjetimo, prije nekoliko godina vratila se iz Japana, gdje je od 2009. živjela sa suprugom, dinamovcem koji je igrao devet godina u klubu Sanfrecce Hirošima i jednu u Shonan Bellmareu. 

Nakon uspješne manekenske karijere posvetila se brendu Jolie Petite i slastičarnici na zagrebačkoj Knežiji, gdje živi s obitelji. Bivša manekenka i danas slovi kao jedna od najljepše odjevenih Hrvatica koja i najjednostavnije komade pretvori u odličnu modnu kombinaciju, a na društvenim mrežama prati je više od 100 tisuća obožavatelja.

Poduzetnica je u braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem već 14 godina. Zaljubili su se još kao tinejdžeri, a imaju tri djevojčice – Janne Siennu, Milu Amelie i Mari Dane.

Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu


 

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
13:40 17.01.2022.

Svi cjepljeni, družili se samo sa cjepljenima,svi imali covid potvrde,tko je kriv , zdravi i necjepljeni

Avatar brons
brons
13:41 17.01.2022.

Super mi je kad se isti odlomak ponavlja 2x

TA
Tajg
13:48 17.01.2022.

Šokantno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije