Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVIO SE

Šprajc objavio novu fotografiju i zaintrigirao pratitelje: 'Za mene uskoro počinju novi izazovi'

Foto: Instagram
1/7
17.01.2022.
u 08:30

"Nakon mjesec dana dočekivanja Božića, Nove godine i života u izolaciji, skupilo se i nešto kilograma. Vrijeme je da se ozbiljnije uhvatim u koštac sa sobom i svojom kondicijom. Pogotovo jer za mene uskoro počinju novi izazovi za koje će trebati i mnogo dobre volje, a dobre volje nema bez dobre forme. Budite mi fit i kvit!" napisao je Šprajc

Voditelj Zoran Šprajc (54) protekli je vikend proveo u šetnji sa psom, a fotografije iz šetnje objavio je na Instagramu te objavom zaintrigirao pratitelje. 

"Nakon mjesec dana dočekivanja Božića, Nove godine i života u izolaciji, skupilo se i nešto kilograma. Vrijeme je da se ozbiljnije uhvatim u koštac sa sobom i svojom kondicijom. Pogotovo jer za mene uskoro počinju novi izazovi za koje će trebati i mnogo dobre volje, a dobre volje nema bez dobre forme. Budite mi fit i kvit!" napisao je Šprajc.

 

Pratitelji su mu u komentarima zaželjeli brz oporavak, ali i izrazili znatiželju zbog statusa i spominjanja novih izazova. 

Podsjetimo, Šprajc je deset dana proveo u izolaciji nakon što se zarazio omikron-varijantom koronavirusa. 

"Značajan rast bijelih dlaka na licu, to je zasad jedina vidljiva posljedica omikrona i desetodnevne izolacije :) Doduše, tko zna bi li tako bilo da prije toga nije bilo dvije doze cjepiva, dnevna doza CBD ulja ili paste kao booster imuniteta i bar dvaput tjedno dvije doze kiselog kupusa s crvenom paprikom i bučinim uljem, mljac!  Drugim riječima, koristite sva raspoloživa obrambena sredstva i sijeda brada nek vam bude jedina briga :) Živi i zdravi bili, vidimo se!" napisao je Šprajc. 

VIDEO: Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
15:13 17.01.2022.

Najbolji.👍

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:48 17.01.2022.

Jadni čovjek. Žalim psa.

DU
Deleted user
08:52 17.01.2022.

Ovom se moze vjerovati kao 42-e da te vode na tuširanje 😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije