Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se

Liječnici joj daju samo dva posto šanse da preživi, a stanje se pogoršalo: Pjevačica koja je oduševila žiri objavila tužnu vijest

America's Got Talent
Foto: Screenshot
1/6
03.08.2021.
u 20:25

Natjecateljica 'Američkog supertalenta' Jane Marczewski je istaknula da joj se stanje pogoršalo te da borba s rakom zahtjeva njezinu punu pozornosti i energiju.

Natjecateljica 'Američkog supertalenta' Jane Marczewski (30), koja se javnosti predstavila kao Nightbirde, na svojem je Instagram profilu objavila da se povlači iz natjecanja zbog zdravstvenih razloga. Istaknula je da joj se stanje pogoršalo te da borba s rakom zahtjeva njezinu punu pozornosti i energiju. Dodala je da joj je žao, ali i da joj je drago zbog predivnog iskustva koje je imala. Svoju objavu je završila zahvalom svima te napisala da još uvijek ima snove.

Foto: Instagram screenshot

Podršku su joj na Instagramu pružile i članice žirija Heidi Klum i Sofia Vergara. "Nedostajat će nam tvoja energija, strast i prekrasan glas na nastupima uživo", napisala je Klum te dodala da navijaju za nju, a sličnu poruku joj je uputila i Vergara.

Inače, Marczewski je na audiciji direktno prošla u polufinale jer joj je član žirija Simon Cowell dao zlatnu ulaznicu za izvedbu autorske pjesme 'It's OK'. Poslije nastupa je natjecateljica objasnila da ima rak koji se proširio na kralježnicu, pluća i jetra te da ima samo 2 posto šanse da preživi. Dodala je i da je pjesma koju je izvela opis posljednje godine njezina života te da želi svima reći da je ona puno više od stvari koje joj se događaju.

VIDEO Marko Grubnić otputiovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 2

AV
Avimm
06:55 04.08.2021.

Curo draga ,svu srecu ovoga Svijeta dajem Tebi u borbi za svoj zivot.Sretno Ti bilo!!!!

Avatar Belski
Belski
19:46 04.08.2021.

Ča je život vengo fantažija ... kad umrimo živimo dok nam je ime va kamen uklesano ili dok nas se živi spominju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije