Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je spremno

RTL-ova novinarka udaje se za reportera Nove TV! Svadbu su već jednom zakazali pa morali odgoditi

Foto: instagram
1/6
03.08.2021.
u 08:00

Par je trebao izreći sudbonosno “da” u rujnu prošle godine, a vjenčanje je odgodio kada su uvedene strože mjere vezane uz javna okupljanja. Tada su već imali rezervni datum, a taj je datum, ispostavilo se na kraju, ipak postao glavni.

“Zapamtite naš novi datum”, poručila je novinarka sportske redakcije RTL televizije Ines Goda na Instagramu uz fotografiju na kojoj je istaknuto da će se ona i njezin dugogodišnji partner i kolega s Nove TV Ivan Forjan vjenčati 27. kolovoza ove godine.
Dodala je da je ljubav strpljiva, a time se referirala na to što je, nažalost, svoju svadbu već jednom morala odgoditi zbog  pandemije koja im je potpuno poremetila sve planove.

Strože mjere
Naime, par je trebao izreći sudbonosno “da” u rujnu prošle godine, a vjenčanje je odgodio kada su uvedene strože mjere vezane uz javna okupljanja. Tada su već imali rezervni datum, a taj je datum, ispostavilo se na kraju, ipak postao glavni. Kako su svadbu već jednom pripremili pa odgodili, pitali smo novinarku je li već sve organizirano.

Bili smo strpljivi, imali smo i više nego dovoljno vremena za organizaciju tako da je mjesec dana prije zapravo sve spremno – objasnila je te dodala da je jedina želja koju njezin zaručnik i ona imaju da konačno prožive svoj najvažniji dan u krugu obitelji i prijatelja te da sve prođe u najboljem redu. Dodala je da se zbog odgode još više vesele te da ne mogu dočekati.

Foto: RTL/Screenshot
Pitali smo i kako je tekla organizacija te koji je njoj bio najdraži dio. Lijepa novinarka nam je kazala da poslove oko organizacije nisu posebno dijelili te da su sve planirali zajedno. Dodala je da je jedino neke stvari Forjan ipak prepustio njoj, poput odabira cvijeća. Ispričala je da je u cijelom procesu zaista uživala te da joj je bila najstresnija odgoda i prebacivanje datuma.

Prava haljina
– Reagirali smo na vrijeme, imali sreće i uz sjajne ljude ponovno uspjeli rezervirati sve što smo rezervirali i za prvi termin – rekla je te dodala da su svi imali puno razumijevanja te da je sve ponovno dogovoreno bez teškoća. Otkrila nam je da je vjenčanicu izabrala još prije nego što nam je pandemija počela krojiti živote te da je znala što želi i u trenu kada je probala haljinu znala je da je to ta.

Kako je par prošle godine svadbu odgodio zbog epidemiološke situacije, pitali smo i kako iz toga aspekta izgleda svadba ove godine. Novinarka nam je rekla da moraju imati COVID potvrde i negativne testove te da će se beskompromisno pridržavati svih smjernica i da se zato ne boje mogućih problema, da prate razvoj situacije i nadaju se da će sve ostati pod kontrolom.  
Novinarski par podržava se i u poslu tako da tvrde da su jedan drugome najveći kritičari.

Foto: RTL/Screenshot
– On se ne ustručava uputiti pohvalu, kritiku ili savjet. Velika mi je podrška u svemu što radim i više od svega cijenim njegovu iskrenost – kazala je Goda o svom zaručniku i njegovoj podršci. Rekla je i da uspješno odvajaju privatno i poslovno te da ih često pitaju kako uspijevaju iako oni nemaju neki poseban recept za to.

– Odgovorni smo prema poslu, kolegama i svojim televizijskim kućama. Trudimo se svakog dana dati najbolje od sebe, svatko u svojoj redakciji. Tempo jednog novinara nije lak, a tempo dvoje je još luđi, no mislim da se dobro s time nosimo. Iako jesmo konkurencija, ne gledamo tako jedno na drugo – zaključila je buduća mladenka.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 8

GL
Glavica
08:21 03.08.2021.

a caje lipo bilo kad smo se uzeli a jos je lipse sada kad smo se rastali

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:30 03.08.2021.

Vec vidim brak bez djece, cim vodite cucka sa sobom, djeca ce vam unistiti karijere

GL
Glavica
08:19 03.08.2021.

sad znamo kad se udajes sad nam reci kad rastajes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije