Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANILA JE KOMENTARE

Slavna manekenka (48) odmor provodi na jahti sa 17 godina mlađim suprugom: Pozirala bez grudnjaka

Foto: Profimedia
1/10
03.08.2021.
u 09:30

Gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na kojima izgleda senzacionalno u 49. godini. Heidi rado pozira u raznim varijantama kupaćih kostima, a ne libi se ni pokazati malo više.

Manekenka Heidi Klum već je neko vrijeme na ljetovanju. Gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na kojima izgleda senzacionalno u 49. godini. Heidi rado pozira u raznim varijantama kupaćih kostima, a ne libi se ni pokazati malo više. Naime, sada je objavila fotku na kojoj je u toplesu. 

"Tome, zbog tebe imam najveći osmijeh na licu", poručila je suprugu Klum u opisu fotografije na kojoj pozira bez grudnjaka na ljestvama jahte. Zanimljivo je i da je skupila više od 120.000 lajkova, ali komentiranje fotografija je zabranila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Heidi već neko vrijeme objavljuje fotke s ljetovanja. Bila je u Francuskoj i Italiji, a u stopu je prate suprug Tom Kaulitz i njegov brat blizanac Bill. 

Podsjetimo, njemačka manekenka i supermodel prvo se na Instagramu pohvalila da je i njezina 16-godišnja kći Leni krenula njezinim stopama te je podijelila zajedničku naslovnicu za Vogue. No Leni je nedavno dospjela i na drugu naslovnicu, onu njemačkog magazina Glamour, koju je krasila i njezina majka prije 20 godina. Njemački magazin slavi 20 godina postojanja, a uredništvo je odlučilo kako će to proslaviti naslovnicom s kćeri manekenke koja je krasila njihovu prvu naslovnicu. Ovo je Lenina prva samostalna naslovnica nakon one zajedničke u Vogueu. 

Klum je Leni dobila s talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom s kojim se razišla nedugo nakon što je doznala da je trudna.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
10:07 03.08.2021.

Je, pa na vek je bilo da je mlađe slađe, mladi picek dobar tucek, stara puca dobre se .rca. Stara koka dobra juha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije