Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Lana Jurčević: Prava sam ovisnica, svaki dan snimim selfie

13.06.2015., Vodice - CMC Festival Vodice 2015. Izvodjaci pozirali ispred panela CMC Festivala. Lana Jurcevic. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.06.2015.
u 11:09

Pjevačica nam govori o velikom uspjehu aktualnog singla "Ludo ljeto", planovima za ovo ljeto, ali i otkriva gdje se voli kupati

Lana Jurčević je na nedvno završenom CMC festivalu u Šibeniku još jednom dokazala kako je jedna od najvećih pop-zvijezda u Hrvatskoj. Kao što se i očekivalo, fotoreporteri su, uz Nives Celzijus, najviše fotografirali upravo Lanu, pa je tako ostao zabilježen poljubac koji je izmijenila s voditeljem Daliborom Petkom, ali i trenutak kad joj je iz pripijenog kostima na trenutak iskočila nestašna bradavica. Uvijek vesela Lana kazala nam je nešto više o novom singlu, ali i planovima za ljeto.

Vruće ljeto, ali i jako vruć nastup na CMC-u. Kako je vama to izgledalo?

– Recite vi meni. S pozornice sam vidjela tisuće ljudi koji pjevaju i uživaju. Drago mi je da je singl "Ludo ljeto" tako brzo postao hit. U manje od mjesec dana na YouTubeu je pregledan gotovo dva milijuna puta, a publika je plesala u ritmu sa mnom.

Primijetio sam i da ste prvi kod nas u nastup uveli twerkanje?

– Ha, ha, morala sam. S obzirom na to da su moje cure jako dobre u tome, morala sam i ja probati. Rekla sam im, u redu, kad me tako nagovarate, onda i ja moram twerkati. Eto, iz prve nam je uspjelo, i drago mi je da ste to primijetili.

Namjeravate li ponovno aktivirati svoj plesni studio. Hoćete li u njemu podučavati i twerkanje?

– Vidjet ćemo. Klub ponovno namjeravam otvoriti jer obožavam ples. Kad imam ovakvu pjesmu kao što je "Ludo ljeto", onda se potrudim da na nastupu imam i dobru koreografiju, a tu mi pomažu moje cure. Zato nije ni čudno što je pjesma postala tako velik hit.

Uspjeli ste pokrenuti i fanove koji vam šalju svoje videouratke s njihovim "ludim ljetom"?

– Nevjerojatno je što mi svoje videoklipove šalju obožavatelji iz cijelog svijeta, pa čak i iz daleke Australije. Plan je da na kraju napravimo jedan veliki video s fanovima koji pjevaju moju pjesmu. Nešto poput "Happy" Pharella Williamsa.

Sa svojim obožavateljima svakodnevno komunicirate preko Instagrama?

– Da, postala sam ovisnik o društvenim mrežama. U Vodicama sam svakog dana snimala selfije i objavljivala na Instagramu. Drago mi je da na taj način mogu obožavateljima pokazati kako to izgleda u pozadini, kad siđem s pozornice. Skupila sam već više od 120 tisuća pratitelja na Instagramu, čemu se uopće nisam nadala.

Još je aktualan i duet s Lukom Nižetićem "Od najgorih najbolji". Ima neka posebna veza između vas i Luke?

– Luka i ja imamo isti smisao za humor i odmah smo kliknuli. Ništa čudno onda što smo nakon "Prave ljubavi" snimili novi duet. Inače, nabili smo tempo po pitanju singlova, pa smo nakon dueta s Lukom brzo izdali i novi singl. No, mislim da je "Od najgorih najbolji" jedna od onih pjesama koja nema rok trajanja i uvijek će se rado slušati.

S obzirom na tako brz tempo izdavanja singlova, možemo li onda očekivati uskoro i novi album?

– Polako, idemo korak po korak.

Gdje ćete provesti ljeto?

– Samo ludo. Ljeto ću provesti u kombiju i na pozornici. Putovat ćemo puno i nastupati diljem zemlje. U međuvremenu ćemo se malo baciti u more u pauzi između nastupa.

Koja vam je omiljena plaža?

– Hvala Bogu da je Hrvatska puna prelijepih plaža i uvala. Volim uvučenije uvale kao što je Stiniva na Visu. Ma cijela Hrvatska je prekrasna. Grijeh je birati!

Ključne riječi

Komentara 5

PA
pan-am
11:35 20.06.2015.

Odi na sve ili ništa i snimi Švecki akcijski!!!

KR
krumember
15:24 20.06.2015.

Jadna žena , trebala bi potražiti stručnu pomoć.

KU
Kurciban
15:32 20.06.2015.

Hrvatska estrada... Lana, Nives, Sjeberina, Bljuzga i sl. Zato već godinama ne slušam domaće uratke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije