Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Kontroverzna braća privedena u Rumunjskoj: 'Zbunjeni i užasnuti smo'

Foto: Instagram
1/9
12.03.2024.
u 23:15

Kontroverzna braća Tate privedena su u Rumunjskoj na osnovi europskog uhidbenog naloga koje je izdalo Ujedinjeno Kraljevstvo. Optužbe uključuju i seksualnu agresiju te pokrivaju razdoblje od 2012. do 2015. godine. Braća odbacuju sve optužbe te dodaju da su duboko uznemireni.

Andrew Tate (37) i Tristan Tate (35) privedeni su u Rumunjskoj na osnovi europskih uhidbenih naloga koje je izdalo Ujedinjeno Kraljevstvo, potvrdio je za BBC predstavnik kontroverzne braće. Optužbe, uključujući seksualnu agresiju, pokrivaju razdoblje od 2012. do 2015., rekao je njihov tim te su dodali da braća "kategorički odbacuju sve optužbe". 

Iz rumunjske policije potvrdili su kako je među optužbama i ona za iskorištavanje ljudi na području Ujedinjenog Kraljevstva te da im je određen 24-satni pritvor. Braća su opisala nalog za uhićenje kao "zbunjujuće oživljavanje desetljeće starih optužbi" te da su time "užasnuti i duboko uznemireni". 

- Oni kategorički odbacuju sve optužbe i izražavaju duboko razočaranje što se tako ozbiljne optužbe oživljavaju bez značajnih novih dokaza - stoji u priopćenju uz dodatak: - Oni su u potpunosti predani osporavanju ovih optužbi s nepokolebljivom odlučnošću i odlučnošću.

VEZANI ČLANCI:

U prosincu je rumunjski sud naredio Andrewu Tateu i njegovom bratu Tristanu, koji su dvojni državljani Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a, da ne napuštaju Rumunjsku nakon što su braća zatražila posjet majci u bolnici u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podsjetimo, kontroverzni influencer Andrew Tate optužen je u Rumunjskoj za silovanje, trgovinu ljudima i osnivanje organizirane kriminalne skupine za seksualno iskorištavanje žena, a osim njega, optuženi su i brat Tristan te dvojica njihovih suradnika. Svi su optužbe odbacili. 

Tijekom boravka u pritvoru rekao je da pati od ozbiljnog zdravstvenog stanja koje se "ne smije olako shvatiti". Tate je bio na medicinskom savjetovanju s liječnicima u Dubaiju prije nego što je uhićen u prosincu, rekao je njegov tim za MailOnline, koji tvrdi da se radi o leziji gornjeg desnog plućnog krila - stanju koje je opisano kao "ozbiljno zdravstveno stanje". 

GALERIJA: Madonna šokirala sve kad je napala fana na koncertu: 'Oh, OK. Politički nekorektno'

1/45

Njegov liječnik je rekao da bi lezija mogla biti znak karcinoidnog tumora, tipu tumora koji raste sporo. "Tate ima tamnu mrlju na plućima, najvjerojatnije tumor", rekao je njegov glasnogovornik za MailOnline: Njegovi liječnici zatražili su da se Tate pusti iz pritvora kako bi se mogao liječiti u Dubaiju. 

Influencer je postao poznat na društvenim mrežama po stavovima u kojima tvrdi da su žene vlasništvo muškaraca te da bi ženu koja ga optužuje za prevaru zadavio. Podučavao je pratitelje kako se treba ponašati "pravi muškarac" pa je tako tvrdio da bi osoba kako bi postala pravi muškarac trebala piti samo običnu vodu, a ne gaziranu, jer mjehurići u piću nisu dovoljno muževni, te da ne bi smjeli imati mačke kao kućne ljubimce nego isključivo pse.

On je sudjelovao u britanskom Big Brotheru, a diskvalificiran je 2016. godine kada je u javnost izašao video u kojem se vidi kako tuče ženu remenom. Otkrio je kako izlazi na spojeve samo s djevojkama u dobi od 18 i 19 godina, a bivše djevojke naziva glupim ku****. 

VIDEO: Najomraženiji lik na internetu, Andrew Tate, ljetuje s Hrvaticama: Naša influencerica pokazala kako provode dane!

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrza
10:43 13.03.2024.

Oni su nevini ali u bubnu opnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije