Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočarao gledatelje

Legendarni glumac dobro se osramotio na Oscarima, nitko nije znao zašto je ovo učinio

96th Academy Awards Oscars Show Hollywood
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS
1/8
11.03.2024.
u 09:58

Nakon što je otvorio kuvertu, samo je rekao: ' Moje oči vide Oppenheimera' i tako najavio pobjednika.  U dvorani su svi bili vidljivo zbunjeni, a zbunjeni su bili i gledatelji u svojim domovima koji su na društvenim mrežama komentirali cijelu situaciju.

Na ovogodišnjim Oscarima veliku čast dobio je legendarni glumac Al Pacino. Pacino je na 96. dodjeli Oscara treba pročitati tko je dobio nagradu za najbolji film, no razočarao je gledatelje svojim nastupom. Naime, prema običaju, uvijek se prije objave pobjednika u kategoriji trebaju pročitati svi nominirani. Ove godine u kategoriji najboljeg filma bili su sljedeći uraci -   ''Anatomija pada'', ''Američka fikcija'', ''Barbie'', ''The Holdovers'', ''Ubojice cvjetnog mjeseca'', ''Maestro'', ''Prošli životi'', ''Uboga stvorenja'', ''Zona interesa'' i ''Oppenheimer''.

 

No, Al je tu tradiciju preskočio. Nakon što je otvorio kuvertu, samo je rekao: ' Moje oči vide Oppenheimera' i tako najavio pobjednika. 
U dvorani su svi bili vidljivo zbunjeni, a zbunjeni su bili i gledatelji u svojim domovima koji su na društvenim mrežama komentirali cijelu situaciju. 

''Pa veselio sam se toj zadnjoj tenziji!'', ''Kako čudan način da otkriješ pobjednika. Pa što je ovo bilo?!'', pisali su. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, glumac John Cena predstavio je nagradu za najbolju kostimografiju na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, no to svakako nije prošlo nezamijećeno zbog načina na koji je to učinio. Prije njegovog izlaska na ekranu je bio prikazan video iz 1976. godine kada je čovjek gol trčao po pozornici. Radi se o Robertu Opelu, umjetniku i aktivistu za gay prava, koji je tada na pozornici pokazao znak mira. Voditelj Jimmy Kimmel našalio se na račun te situacije pa rekao:

- Možete li zamisliti da gol čovjek pretrči pozornicu danas? - istaknuo je, pa ponovio istu rečenicu, a onda se pojavio Cena, skriven iza zida. Cena je bio kao od majke rođen, a na nogama je nosio papuče. Kako je Jimmy rekao kroz šalu, trebao je pretrčati gol pozornicu. 

GALERIJA Glumica na pozornici Oscara imala nezgodu: 'Potrgala mi se haljina, nemojte gledati'

96th Academy Awards Oscars Show Hollywood
1/12

- Promijenio sam mišljenje, ne želim to napraviti. Ne osjećam se dobro zbog toga. Ovo je elegantan događaj, znaš, trebalo bi te biti sram što si predložio takvu neukusnu šalu - rekao je Cena. Voditelj je rekao kako je to 'trebalo biti smiješno', a Cena mu je odmah uzvratio s: 'Muško tijelo nije šala!'
John je potom izašao pred publiku te kuvertom pokrio intimne dijelove. U trenutku kada je trebao pročitati tko je osvojio nagradu Kimmel mu je donio tkaninu kako bi se prekrio i mogao otvoriti kuvertu. 

Inače, Cena je bio prezenter kategoriji za najbolju kostimografiju. U ovoj je kategoriji pobijedio film 'Poor Things' koji je osvojio i Oscara za najbolju šminku i frizuru, za najbolju scenografiju, a Emma Stone za ulogu u ovom filmu dobila je Oscara za najbolju glumicu. Što se tiče prestižnih kategorija, zlatni kipić za najbolji film osvojio je Oppenheimer, a za najbolju mušku ulogu Cillian Murphy za ulogu u istom filmu.

VIDEO 7 najvećih skandala Oscara: "upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Ključne riječi

Komentara 7

PO
Poletarac101
11:55 11.03.2024.

Korekt Al 👊👌

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:18 11.03.2024.

Bravo al, sto taj hollywood radi da se bas svi moraju toga pridrzavati....meni je to bilo bas fora.

Avatar Aurel
Aurel
14:32 11.03.2024.

i baš ga briga!!! pa svi zajedno u toj dvorani nisu mu ni do koljena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije