Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila je brojne pohvale

ANKETA Kolinda Grabar - Kitarović zanimljivim modnim odabirom privukla je pažnju na SP-u: Koji vam je outfit najbolji?

Foto: Pixsell
1/10
01.12.2022.
u 16:45

Bivša predsjednica na Svjetskom prvenstvu je nosila narodnu nošnju iz Posavine, zatim mušku košlju s potpisom Louis Vuitton te se danas pojavila u dresu naše reprezentacije.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović privukla je pažnju svojim zanimljivim modnim izborom u kojima se pojavila na utakmicama Svjetskog prvenstva u nogometu. Na utakmici Hrvatska - Kanada naše vatrene je bodrila u narodnoj nošnji iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja, baš kao i na našoj šahovnici. 

- Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske - rekla je uoči te utakmice. Pažnju je privukla i outfitom u kojem se pojavila na utakmici između Brazila i Švicarske kada je odabrala mušku košulju brenda Louis Vuitton, koju je kreirao dizajner Virgil Abloh, koji je nažalost preminuo prošle godine, a poznato je da je bio veliki zaljubljenik u hrvatski dres.

Kolinda Grabar - Kitarović danas utakmicu Hrvatske i Belgije prati s tribina s navijačima s kojima se od jutra družila i za današnju utakmicu je odabrala u dresu naše reprezentacije. Najavila je i kako se 16. prosinca vraća u Katar i kako će kofer napuniti rekvizitima i majicama s prepoznatljivim crveno - bijelim kockastim uzorkom.

Komentara 2

Avatar Cohen
Cohen
19:19 01.12.2022.

Ovo s posavskom nošnjom je dobra ideja i lijepo joj stoji. Jakov ne voli nogomet?

PR
prajdali100
17:15 01.12.2022.

Meni je ovo tužno,jadno,patetično.Dotična svoje poslove shvata kao jedan lijep provod.Svojevremeno je imala visoku funkciju u NATO - u i zvali su je " ona koju se sluša"! Kasnije je bila Predsjednica RH i Vrhovna zapovjednica OS RH.Imala je brojne veze i poznanstva i nije učinila NIŠTA za našu Vojsku.Baš ništa ! Ali zato sjajno joj ide glamur i provod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije