Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li se nje?

Nataša Janjić Medančić objavila je video s mnogima omiljenim HRT-ovim licem 90-ih, biste li je prepoznali?

Zagreb: 05.10.1969., ro?ena Tanja Tušek
Foto: Sinisa Hancic/HISTORY I/C
1/13
01.12.2022.
u 14:08

Tanja Tušek mnogima je poznata još iz 90-ih kada je bila hostetsa u nekad megapopularnom 'Kolu sreće' koji je vodio legendarni Oliver Mlakar.

Glumica Nataša Janjić Medančić pohvalila se na svom Instagram profilu kako s  voditeljicom Barbarom Kolar i voditeljicom i urednicom  Tanjom Tušek "nešto dobro sprema". Tanja je mnogima poznata još iz 90-ih kada je bila hostetsa u nekad megapopularnom 'Kolu sreće' koji je vodio legendarni Oliver Mlakar. S obzirom na to da je u podlozi videa koji je Nataša objavila božićna glazba, fanovi su zaključili da spremaju neku emisiju vezanu za taj blagdan. 

Foto: Instagram

Tanji je angažman od Kola sreće služio kako bi popunila budžet tijekom studiranja, no ubrzo je postala jedna od najpopularnijih voditeljica. 

- Kao studentica filozofije došla sam raditi ne HTV ne bi li zaradila džeparac. Došla i ostala. Biti voditeljica je divno iskustvo. Putovala sam mnogo i upoznala divne ljude, a onda sam poželjela biti samo novinarka - kazala nam je jednom prilikom
Radila je na emisijama kao što su: 'Zlatni gong', 'Ljudi smo', 'Dugo toplo ljeto', 'Život uživo sa stilom', 'Život je lijep', 'Dan za danom', Satirikon', 'Kod nas doma #vikend'.

Mnogi su primijetili da Tušek, koja inače ima 53 godine odlično izgleda, a prije nekoliko godina nam je otkrila da je za to zaslužan golf. 

– Osim što sam zahvalna roditeljima na genima, već 15 godina intezivno se bavim jogom, a u zadnje vrijeme sam luda za golfom. Otkrili su mi ga prijatelji, a iako sam se u početku smijala i tvrdila da je to za snobove, sada jedva čekam početak sezone – priča HTV-ovka. Prošla je i školu za golf, kupila opremu i odgovorno tvrdi da to uopće nije skup sport.

– Hrvati vole stvarima pristupiti s predrasudama. Golf je skup po vremenu, ne po novcu – kaže Tanja
 

VIDEO Obitelj i prijatelji oprostili su se od legendarnog televizijskog voditelja Saše Zalepugina

Ključne riječi

Komentara 4

SV
sveznam1
14:19 01.12.2022.

Tanja je prelijepa i jako simpaticna

PO
poluvodič
14:54 01.12.2022.

Tanjica je daleko daleko najljepše stvorenje ikad vidjeno na našim Tv programima. A gle ju i sada.. uf uf.. dobrih 20 godina starija od mene, ali bi ju primio u svoje dvore vrlo vrlo rado :D

NO
Nordik
14:49 01.12.2022.

HRT ne može ni teoretski ponuditi nešto prihvatljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije