Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupko se odmotava...

Kolegica Harisa Džinovića raskrinkala Melinu! 'Hvalila se prevarama, bila je grozna...'

Haris Džinović i Melina Galić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/12
02.04.2024.
u 11:19

Regionalni, ali i hrvatski mediji ne prestaju pisati o navodnom Melininom nevjerstvu prema, sad već bivšem suprugu Harisu Džinoviću. U cijelu priču se sada upetljala i Harisova kolegica Vesna Đogani koja je kazala kako je čula Melinu da se hvali svojim prevarama...

Folk pjevač Haris Džinović prošlog se tjedna i službeno razveo od dugogodišnje supruge Meline i majke njegovo dvoje djece - kćeri Đine i sina Kana. Džinović nakon što je izašao iz sudnice rekao je novinarima kako su se ovi s vremenom počeli udaljavati, točnije Melina za koju krivi da ga je navodno varala, a ona se nije pojavila na sudu prilikom razvoda, već je poslala svog odvjetnika. Srpska pjevačica Vesna Đogani za Blic se osvrnula na ovu temu i rekla da je još ranije čula neke stvari o Melini i njezinom nevjerstvu te da se nije mogla dovoljno načuditi kada je čula te sve priče. 

- Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina napravila. Mi to znamo već od prije iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko što sve radi. Svima se hvalila što je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, a sve sam to komentirala i s prijateljicom te suprugom Đoletom. Htjela sam sve reći Harisu, ali Đole mi nije dopustio, rekao mi je da se ne miješam u njihov brak - rekla je srpska pjevačica Vesna Đogani pa otkrila i smatra li da je razlika u godinama njihov najveći problem. 

- Razlika u godinama nije problem. Kada nekog volite to vam ne bi trebalo smetati. Trebalo bi rasti i sazrijevati zajedno - zaključila je Vesna za Blic

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, Melina Džinović je navodno sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju. Kako pišu srpski mediji, Haris je nakon toga završio na policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan. Naime, nakon što je Haris sinoć pozvao policiju jer mu je Melina upala u dom, ona im je rekla kako ju glazbenik maltretira. Policija je Džinoviću privremeno, potom, oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Srpski mediji navode i da je Melina prošla pored policijske postaje.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom cijelo vrijeme saznati razlog - rekao je Haris za Blic nakon što mu je bivša supruga navodno upala u stan. 

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privartnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 1

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
11:35 02.04.2024.

Harise, godine rade svoje a nažalost te ponekad i najskuplji pas kojega si kupio, hranio i izdržavao ujede ili ti pobjegne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije