Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
melina

Kći Harisa Džinovića objavila fotku majke i oduševila sve: 'Moja mama je bolja riba od svih nas zajedno'

Foto: instagram
1/11
26.11.2023.
u 21:20

Melina često je u medijima zbog svog savršenog izgleda, a slovi i kao jedna od najuspješnijih žena u Srbiji

Kći legendarnog pjevača Harisa Džinovića (72) i dizajnerice Meline Džinović (42)Đina Džinović (19) postala je prava zvijezda na društvenim mrežama gdje ju prati više od 127 tisuća ljudi. Đina redovito pratitelje razveselili svojim atraktivnim fotografijama na kojima pozira u skupocjenim odjevnim komadima. No, to jedno vrijeme nije smjela jer joj je profile na društvenim mrežama zabranila majka, koja je na kraju ipak popustila njezinim molbama. 

Melina često je u medijima zbog svog savršenog izgleda, a slovi i kao jedna od najuspješnijih žena u Srbiji. Kći Đina sada je podijelila fotografiju svoje majke na koju je izrazito ponosna kako stoji odjevena u kratkoj crnoj haljinici koju je kombinirala s visokim smeđim čizmama te crnom torbicom i bundom. 

1/12

"Moja mama je bolja riba od svih nas zajedno", napisala je Đina te dodala emotikon srca.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Melina se oglasila u medijima prošle godine oko kćerkine popularnosti na društvenim mrežama.

- Ne nosim se uopće kao majka s tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to ispraćeno se meni ne sviđa i nisam zadovoljna. Vidjet ćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu - ispričala je Melina  tome kako se nosi s tim što joj kći objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Avaz.ba.

Đina se na početku susretala s gomilu predrasuda zbog svojih golišavih objava, a to je komentirao i njezin otac.

VEZANI ČLANCI

 

- Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, obitelji i kakav dojam ostavlja na druge - rekao je glazbenik svojedobno za Avaz.

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

 

Komentara 12

VA
valides
07:29 27.11.2023.

"Riba", kako jadno

GR
Greben
23:43 26.11.2023.

Nevjerojatno!!! "Moja mama je bolja riba od svih nas zajedno"! Ovo je spojivo samo s ... ne smijem dalje1

MA
marli
07:31 27.11.2023.

Iphone (samo za ovce koje slijede stado) je tu....plitkost je tu....pre-jadno i pre-otuzno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije