Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživala na koncertu

Samozatajnu kćer Dine Merlina gotovo nikad ne viđamo, a evo kako izgleda

Beograd: Dino Merlin održao treći od četiri zakazana koncerta u Štark Areni
Foto: M.M.
1/20
26.11.2023.
u 12:20

Inače, Naidu i Hamzu Dino je dobio u braku s Amelom s kojom je od svoje 17. godine

U sklopu svoje nove turneje "Mi" Dino Merlin održao je sinoć svoj treći koncert u Beogradu u Štark Areni tijekom kojeg nije mogao sakriti emocije. A dok je on izvodio spektakl na pozornici, iza bine vjerno ga je pratila njegova kći Naida. Naidu gotovo nikad ne viđamo u javnosti jer voli svoj privatni život, no ovaj put ipak nije uspjela pobjeći fotografima. 

Srpski Blic objavio je njezinu fotografiju na kojoj se vidi kako se za očev koncert odlučila za neobičnu odjevnu kombinaciju. Nešto kasnije pridružio joj se i brat Hamza.

Inače, Naidu i Hamzu Dino je dobio u braku s Amelom s kojom je od svoje 17. godine. Dok se Hamza uspješno bavi menadžmentom i politologijom i dio je tima svoga oca te mu uvelike pomaže gdje god može, Naida je završila postdiplomski studij informatike na Oxfordu i ima uspješnu međunarodnu karijeru.

Beograd: Dino Merlin održao treći od četiri zakazana koncerta u Štark Areni
1/11

"Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, kavijara i šampanjca. Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje - što da joj donesem iz Pariza ili New Yorka uvijek bio: 'Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući.' Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo što god poželi. Kad njega pitam što mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbi", izjavio je Dino jednom prilikom za Gloriju.

Njegova supruga i djeca izbjegavaju se pojavljivati u javnosti i Merlin poštuje njihovu želju, ali tijekom koncerta u Beogradu bio je ganut i emotivan te je spomenuo i svoju obitelj. - Upoznao sam nekada djevojku, koja je tada imala 16 godina, u kolovozu, to je osmi mjesec... Zato je meni broj osam važan. Imam prelijepu obitelj, a dobio sam i unuke, tako da sam sad deda Dino - ispričao je poznati pjevač. 

Dino je sa svojom suprugom Amelom Dervišhalidović od svoje 17. godine, te su roditelji Naide i Hamze. 

VEZANI ČLANCI

 

- Najviše volim da moju ljubav ne boli glava. Ona ima migrene, vrlo često je boli glava. Kada provirim u njenu sobu i vidim da je boli glava, taj dan nije počeo lijepo - rekao je Dino nedavno o svojoj supruzi u jednom intervju. Na početku veze nije im bilo lako jer Amelini roditelji nisu htjeli da budu zajedno. Razlog tome bilo je Dinino siromaštvo, dok je Amela bila članica ugledne obitelji i studentica arhitekture.

Ostala je uz Dinu i na počecima njegove glazbene karijere, kada nije zarađivao ni blizu koliko danas zarađuje, štoviše znao se vraćati kući s turneja bez novčića. - Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo - rekao je jednom prilikom.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Aurel
Aurel
17:02 26.11.2023.

i gdje je ta fotka na kojoj se vidi "kako izgleda"???

Avatar Seurat
Seurat
14:11 26.11.2023.

Stvarno je rekao "u kolovozu, to je osmi mjesec"? Ili je rekao "u augustu, to je osmi mjesec"? S vama čovjek nikad ne zna kod citata 🤔 često "citirate" prevodeći, a onda napišete svoje nebuloze poput dimLJačar, čitulja, s autom, itd .

KR
kruti189
17:17 26.11.2023.

jel to onaj kae pljuckal po Hrvatskoj a sad uredno trpa kune pardon eure na koncertima po lijepoj našoj, to mu nije nikakav problem...i bedaci koji ga idu slušat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije