Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doma je

Jole objavio novi video i potpuno oduševio obožavatelje, neki ga ne prepoznaju

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
25.04.2020.
u 15:47

Najnoviji video koji je objavio na svom Instagram profilu oduševio je brojne obožavatelje. Riječ je o coveru pjesme 'Human' od grupe Rag'n'Bone Man.

Jedan od najpopularnijih glazbenika - Joško Čagalj Jole ovo vrijeme karantene provodi zajedno sa svojom obitelji. Kako trenutno nema koncerata radi epidemije korona virusa, on sa svojom publikom ostaje u kontaktu putem Instagrama. Pa tako objavljuje videe kako pleše sa svoje tri kćeri, kako fenira svog psa Bonnya pa do druženja s najmlađim članom obitelji, sinčićem Ivanom Lukom.

Najnoviji video koji je objavio na svom Instagram profilu oduševio je brojne obožavatelje. Riječ je o coveru pjesme 'Human' od grupe Rag'n'Bone Man. Među komentarima našlo se i nekoliko fanova koji su pisali da pjevača ne prepoznajuu koćnom izdanju.

 

Podsjetimo, pjevač je krajem studenog sa suprugom Anom dočekao prvog sina, Ivana Luku.Ana je za Exkluziv otkrila kakva je situacija u kući otkad je došlo četvrto dijete.
- Kaos i je i nije. Kada je beba tek stigla bilo je privikavanja, ali sada smo se svi već naviknuli. Cure su sada sve više samostalnije i pomažu jedna drugoj - kazala je i dodala:  - Dojim bebu u posebnom položaju kako bih mogla držati knjigu i ispitujem djevojke. Ana je odlučila i detaljno opisati svoj dan.  

- Buđenje je u šest ujutro. Nakon toga čistim kuću, ja vam nisam jedna od onih koja pije kavu ili čaj čim se probudi. Zatim budim cure za školu, dok Jole ostaje sa sinom. Ja odvozim cure u školu, obiđem trgovinu. Kasnije vratim djevojke iz škole i tako to bude do deset navečer - kazala je. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar SharonZO81
SharonZO81
09:25 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
22:37 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije