Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Adamu šuti...

Goga priznala: Sin nije oduševljen što sam u showu i ne gleda me

Foto: RTL
1/4
25.04.2020.
u 13:54

Show "Brak na prvu" bliži se finalu i uskoro ćemo saznati tko je ostao u braku a tko je zatražio razvod....

Gordana Marelli u showu "Brak na prvu" bila je u braku s Dejanom Vukobratovićem s kojim se na početku ovog sociološkog eksperimenta slagala sasvim dobro, ali kako je vrijeme odmicalo Goga i Dejan više nisu bili tako skladan par kao na početku. Goga iza sebe ima jedan brak u kojem je  postala mama 16-godišnjem sinu, a prijavu u show je napisala jer nakon jednog bračnog brodoloma nije odustala od braka. 

- Sin nije bio oduševljen mojom prijavom, ali je na kraju prihvatio moju odluku. Show ne gleda jer na televiziji prati isključivo sportske sadržaje - priznala je u razgovoru za 24 sata. Pričala je i o svom djetinjstvu i rekla je kako je odrasla samo uz majku i da s ocem nije imala nikakav kontakt. - Dijete treba obje roditeljske figure jer svatko ima svoju ulogu. Žao mi je što otac nije bio prisutan u mom životu - rekla je Goga.

1/6

Dodala je kako se ni njezinoj majci nije pretjerano svidjelo što se prijavila u show, ali na kraju ju je podržala u odluci da bude di ovog sociološkog eksperimenta u kojem nije pronašla ljubavnu sreću. To jest nije pronašla sreću s Dejanom ali gledatelji su i prije samog kraja showa na društvenim mrežama otkrili da se Goga zaljubila u drugog natjecatelja - Adama. Par je u vezi i navodno očekuju i prinovu.

Povijest Večernjakove ruže: Pogledajte kako je sve izgledalo kroz godine

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:32 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:30 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije