Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo je pretjerala?

Komentar poznate TV voditeljice razbjesnio brojne majke: 'Jadno izgleda'

Foto: Instagram
1/7
25.04.2020.
u 14:51

Hana Hadžiavdagić na početku svoje objave je istaknula kako nije majka i kako možda nije kompetentna o ovoj temi pričati, ali se osvrnula na ovu temu.

Televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić na svojim društvenim mrežama često se osvrće na aktualne teme, a njezine objave u dosta navrata su izazvale i velike polemike. Slično se dogodilo i sada kada se Hana obratila svim mamama koje, kako ona kaže, zatvorene u karanteni kukaju zbog djece.

Na početku svoje objave naglasila je kako ona nije majka i kako možda nije kompetentna pisati o ovome ali kao promatrač morala je dotaknuti i  ovu temu. - Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karanteni...te beba ovako, te starije dijete onako...Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove.  Zar ne biste trebale uživati što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obitelj? - pitala je Hana i za kraj je dodala:

1/7

-  Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretni što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju. Hana je kasnije objavila i neke od reakcija na ovo što je napisala i bilo je dosta žena koje ju podržavaju, ali bilo je i onih koje se ne slažu  s ovakvim razmišljanjem Hane Hadžiavdagić i to su jasno dale do znanja. Ovu temu Hana je zaključila ovako: - Drage žene koje ste se pronašle u napisanom storyju pa krenule sa salvom uvreda ( kako mi je preneseno) na moj račun, jedino što imam da vam poručim je sljedeće: Vi imate puno većih problema od korone i izolacije. Imate ozbiljan problem sa samim sobom.

Povijest Večernjakove ruže: Pogledajte kako je sve izgledalo kroz godine

 

Ključne riječi

Komentara 35

DU
Deleted user
15:35 25.04.2020.

TV voditeljica?zamisli

VI
virovitica1234
17:00 25.04.2020.

zena je sto posto u pravu,tko ne moze biti uz svoju dijecu cijeli dan nije ih trebao ni imat

JO
Jocaminken
17:03 25.04.2020.

A ko je pak ova ili ovaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije