Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uredila se

Maja Šuput objavila izazovnu fotku, pozirala bez grudnjaka u kratkoj poluprozirnoj spavaćici

Foto: Instagram
1/10
25.04.2020.
u 12:50

Pjevačica nema previše problema s pokazivanjem svog tijela,¸a osim¸toga ponosna je i na to što i u kućnoj karanteni vježba.

Pjevačica Maja Šuput opustila se u kućnoj karanteni i objavila zavodljivu fotografiju u spavaćici. Mala crna haljinica nije puno sakrila, pa se tako jasno vidi da Maja ne nosi grudnjak.Šuput nema previše problema s pokazivanjem svog tijela,¸a osim¸toga ponosna je i na to što i u kućnoj karanteni vježba. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, pjevačica je među mnogim poznatima koje je potres koji se dogodio prošli mjesec iznimno prestrašio. Uvijek nasmijana i vesela, napisala je kako je tužna te da se bori s osjećajem bespomoćnosti. "Strah koji me drži od jučer je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je od vas spavao noćas, ja nisam. Strah me što ako ne čujem na vrijeme , što ako nešto padne na nas, što ako... Izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni što mi treba. Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide. A ja uvijek mislim na lijepo. Ne prepoznajem se", otkrila je i dodala da ju je najviše strah da ostane pod tušem dok je potres. 

"Natjerala sam se uz najveće muke pod tuš uz patrolu muža u kupaoni jer me najveći strah hvata što ako bude potres a ja pod tušem. Sad se nadam da nisam jedina ovakva paničarka. Malo sam se čak i 'uredila' za sliku da vam kažem da osjećam sve sto osjećate i vi i da mi srce puca zbog sve nepravde koja nam se dogodila. Budimo doma, šaljimo si malo pozitivne vibre i volimo se" zaključila je pjevačica. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:56 25.04.2020.

Već sam se pitao gdje je naša Maja,što radi kako se nosi sa koronom ?

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:34 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:31 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije