Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao je 16 godina

Glumica iz Melrose Placea optužena za seksualno zlostavljanje

Foto: PA/Pixsell
1/3
26.02.2018.
u 13:44

Muškarac tvrdi kako je prije dvadeset godina bio žrtva seksualnog zlostavljanja glumice Jamie Luner

Glumica Jamie Luner, koju pamtimo po ulozi Lexi Sterling u nekada popularnoj tinejdžerskoj seriji Melrose Place, suočava se s optužbama za seksualno zlostavljanje. 

Prema pisanju portala TMZ jedan muškarac tvrdi kako ga je glumica zlostavljala prije dvadeset godina kada je njemu bilo 16 godina. Izvori bliski policiji za portal kažu  kako je muškarac optužio Jamie da ga je prisilila na oralni seks. Priroda njihovog odnosa nije poznata i ne zna se da li je muškarac bio mladi glumac tada ili  je privatno poznavao Jamie. Glumica nije odgovorila na pozive TMZ-a. 

1/6

Komentara 3

BE
Bel
14:07 26.02.2018.

Glavno da Macron s 15 godina, nije bio zrtva seksualnog nasilja.

DU
Deleted user
09:31 27.02.2018.

Ah, sto mene ne zlostavlja?

Avatar Celzijus
Celzijus
13:55 26.02.2018.

Pa ko bi tog krampusa dragovoljno'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije