Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Glas naroda: Sve je namješteno, a mi smo zatucan narod

Foto: RTL
1/6
26.02.2018.
u 09:21

Gledatelji su nakon sinoćnje emisije uživo na Facebook stranici Big Brothera izrazili svoje mišljenje o emisiji.

Nakon što je Matija Štainer izbačen iz Big Brother kuće, gledatelji su nezadovoljno počeli gunđati na Facebook stranici ovog reality showa.

Nije im jasno kako Anezi, koja je u zadnja dva navrata imala najmanji broj glasova, na kraju nije bila izbačena.

 

 

"Stvarnoo namješteno i nepravedno, logično nećete izbaciti Anezi jer očekujete da će nešto biti s Lukom. Cijeli šou namješten. Al oke sva sreća pa Bojan ostaje, al pored one tri babe i onog Antonija, izbacite dečka koji je duša od čovjeka!"

Neki su komentirali kako je ovo prežalosna stvarnost jer je kulturan i pametan dečko izbačen, a huligan koji je sve zakuhao ostao je u kući zadovoljno se smješkajući. Dio gledatelja rekao je kako su show gledali isključivo zbog njega. 

"Hrvati toliko zatucani i tako homofobičan narod. Hrvatica sam i sram me takvih ljudi. Nadala sam se da smo mi Hrvati evoluirali u pogledu ljudskih prava", pisalo  je u nekim od komentara.

Svi su mu čestitali na iskrenosti i tome što je u emisiji uživo rekao iskreno što misli o svakom od stanara, a gledatelji su nakon Matijina izlaska zaključili i zašto nema toliko emisija uživo kao prijašnjih sezona.

"A vi se pitate što nema 24 h live. Pa valja cenzurirati prijetnje, homofobiju i uvrede na najtežoj osnovi." 

1/23

Komentara 16

Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
15:49 26.02.2018.

Papci zaboravljaju da se nije glasalo ZA IZBACIVANJE stanara pa samm time nije neki homofob glasao da ga se izbaci nego se glasalo ZA OSTANAK i ko je sad kriv onima što se bune da nisu glasali masovno za njegov ostanak i onda bi ostao!

DU
dubrix
10:42 26.02.2018.

zatucani su oni koji to gledaju...... ...... pa i oni koji o tome pišu

PA
Pajkoslava2
10:13 26.02.2018.

Moze li netko rec Antoniji Blaće da ne nosi odjeću koja joj otkriva koljena i bedra... bez ukusa i ružno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije