Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljena voditeljica

Ivana Mišerić posvetila emotivnu objavu dečku: 'Svašta smo prošli u ovome životu'

Foto: Instagram
1/8
09.03.2022.
u 16:02

- Danas mu je rođendan, njegov je dan, ali i ja slavim. Prati me osjećaj da imamo tri života iza nas, a u ovome smo prošli svašta. Svemir je naše igralište - napisala je radijska voditeljica u emotivnoj objavi.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) u posljednje vrijeme često boravi u Istri odakle se javlja svojim pratiteljima na društvenim mrežama. I protekli vikend odmarala je u Rovinju u društvu dečka Dražena Kovačevića kojem je danas povodom njegovog rođendana posvetila emotivnu objavu na svom Instagramu.

- Zašto stalno idem u Istru…pa osim toga što je lijepa, tamo mi je čovjek. Danas mu je rođendan, njegov je dan, ali i ja slavim. ♥️ Prati me osjećaj da imamo tri života iza nas, a u ovome smo prošli svašta. Svemir je naše igralište, ti, moj 21 gram duše! - napisala je Ivana uz nekoliko zajedničkih fotografija, a u komentarima su se odmah zaredale brojne čestitke.

Ivana se svojim novim odabranikom prvi puta pohvalila u prosincu prošle godine kada je na svojem Instagram profilu podijelila prvu fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Uz objavu je kratko napisala 'Moje svjetlo' i dodala hashtag 'sve', a u komentarima su se javili brojni pratitelji koji su paru uputili komplimente. O Ivaninom dečku ne zna se gotovo ništa, a za pretpostaviti je da jako čuva svoju privatnost jer mu je profil na Instagramu zaključan za javnost.

Prošlo ljeto u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Ivana je rekla kako joj je novi muškarac u životu pomogao nakon majčine smrti. - Iako s nekom rezervom pričam, ne zbog sebe, nego zbog njega. Želudac i srce su moj kompas. Kroz neko sazrijevanje i odnose s ljudima stvaraš svoju sliku ljubavi i očekivanja od partnera. Ni sama nisam znala kakva je to točno vizija, vodiš se osjećajem, nema priručnika za to i vjeruješ da postoji taj netko, negdje, s kim se zrcališ. Vjerujem u sudbinu, energiju i prvi dojam. Nismo se osvajali, lovili, nego smo se pronašli. Čovjek me odveo u dijelove mene u kojima nisam nikada bila. Izdvajati jedan ili više detalja koji su me osvojili bilo bi nepošteno u odnosu na cijelu našu priču koja ima toliko nijansi. Kažem vam, ja ga ne mogu ispričati, rekla je Ivana tada.

VIDEO Pogledajte tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Ključne riječi

Komentara 1

VO
VođaSmjene
16:11 09.03.2022.

koji je ovo po redu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije